reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dziś prożek, testowanie mam na 27 zaplanowane, ale że zapasy testow są to może i w piątek juz siknę, będziejakoes 10dpo. Nie wiem dokładnie czy ta owulacja byla 12 czy 13 sierpnia...🤔
No to mamy taką samą zagwozdkę 🙈😁 u mnie owulacja była 13 albo 14 zależy jak zastrzyk szybko zadziałał i teraz chce testować 10dpo żeby zobaczyć czy już jest biało po ovitrelle 😉 dłuuuuży mi się niemiłosiernie ten czas...ciągle głowa gdzieś wraca myślami "a może teraz się udało?" "czy ten ból to taki na okres czy na ciążę? i tak w kółko 😮‍💨🙄

reklama
Szkoda bardzo 😔 jak się czujesz?
Dziekuje że pytasz ❤️
Psychicznie zaskakująco dobrze, przykro mi wiadomo ale urlop był mi potrzebny, odpoczęłam i mimo wszystko jest całkiem okej :)
Plan działania mamy obrany i w najbliższym czasie idę na poszerzona diagnostykę + narzeczony zrobi badanie nasienia.
Chyba to, że wiem co dalej poprawia trochę sytuację. Przynajmniej mam takie poczucie, że robimy wszystko co się da 😁

Hej Dziewczyny 🥰 Jest pik 😄🍀 mam rację? 😉

Załączniki

• 20250820_122418.jpg
    20250820_122418.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry