reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Jedna tak sobie zrobila bete I proga 🤣 cytuje "ku@#wa mać, jestem w ciąży" @niezapominajka876 😇😉
No oby i u mnie tak było bo spędziłam GODZINE w laboratorium czekając na pobranie😱 jedna babka była 40minut...więc mam nadzieję,że chociaż to czekanie było tego warte 🤣 wyniki podobno "późnym popołudniem" ale znając diagnostykę pewnie będą jutro 🤣

@niecierpliwamatka ej ale starac to sie mozecie! Maz bierze suple, a w miedzyczasie jedziecie z koksem, tylko ja bym chyba nie informowala go o ewentualnym braku ll.. ale dzialac mozecie :D

Ja mialam takie przeczucie! I doatego testowalam wczesniej niz planowalam :D
Właśnie miałam to samo napisać! @niecierpliwamatka to że teraz są kiepskie wyniki to jedno, suple to drugie ale na Twoim miejscu nie traciłabym tych cykli 😉

Dlatego cenię luxmed, przychodzą na umówioną godzinę i wchodzę 😎
Ja zazwyczaj chodzę do śląskich labolatorii analitycznych.ale po południu jedynie mogę zrobić w przyszpitalnym diagnostyki 🙄 i ogólnie przede mną były tylko 3 osoby.ale ta jedna babka jak weszła..to ja nie wiem czy po kropelce jej tą krew wyciskali czy co 🤣

@Kaalaa @Peppcia wiem, ale musi wiedzieć że działamy bo mamy się seksic raz na 3dni, a normalnie to dwa razy dziennie lekko. No i musi wiedzieć dlaczego odmawiam.
Ile??? To może też być powod niepowodzeń i zlych wyników, bo jakość nasienia wtedy bardzo spada jesli tak często jest seks. Co z tego, ze około owulacji jest częstotliwośc mniejsza, jak cały cykl tak czesto.

reklama
Do góry