reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Hejo
No okna umyte więc teraz chwilę odpoczynku 😊 już musiałam je umyć bo się prosiły o to 🤪
Jutro wyskakuje mi testowanie ale cholernie się boje 😑 chciałam dziś ale zwątpiłam.
miałam 2 dni temu brudzenie jednorazowe i teraz nic
Może coś ten dostinex zadziałał albo moja podświadomość działa 🫤 dziś 27dc gdzie juz bywal czasem taki miesiąc że już @ się pojawiała ...
Poczekam sobie grzecznie na rozwój sytuacji 🤞🏻 😏

reklama
Dziewczyny, robiłam rano badanie progesteronu i dorzuciłam sobie TSH.
Dostałam właśnie wyniki, nie wiem czy z tym progesteronem jest ok jak na 22 dc (na 28/29 dniowe cykle), ale to TSH mnie zaskoczyło... w kwietniu miałam to na poziomie 1.8, a teraz 3.69
Nie wiem co teraz robić
Z mojego punktu widzenia powinnaś jeszcze zrobić ft3 ft4 samo TSH czasem nic nie daje chociaż masz wysokie
Przy staraniach to najlepiej norma do 2
wizyta u Endo polecam ☺️

Hejo
No okna umyte więc teraz chwilę odpoczynku 😊 już musiałam je umyć bo się prosiły o to 🤪
Jutro wyskakuje mi testowanie ale cholernie się boje 😑 chciałam dziś ale zwątpiłam.
Może coś ten dostinex zadziałał albo moja podświadomość działa 🫤 dziś 27dc gdzie juz bywal czasem taki miesiąc że już @ się pojawiała ...
to czekamy z niecierpliwością 🤞

Paskami. Po pierwszym skoki po tyg. Coś mnie tknęło a tam znowu skok. I jak zwykle mam ładnie cykl 26 tak ten byl 12dni od drugiego skoku. Oba paski na skoku były tak mocne, że oba mam schowane. Dawno nie miałam tak mocnych skoków. Kreska była aż czarna. Moje jako zrobiło mnie w jajo.
A który dzień cyklu teraz ?

Hejo
A jak się czujesz? Okresowo czy nic nie boli ?

reklama
A który dzień cyklu teraz ?
Aktualnie chyba 7, nie mam kalendarza, ale wiem, że w niedzielę powinnam zacząć pilnować pasków. Chociaż już sikam bo od wczoraj czuję, że blisko... Od owulacji 12dni i albo @ albo kiedyś będą II kreseczki. W tym cyklu miałam iść na proga ale nie idę bo narazie muszę czekać aż mój mąż się ogarnie, szkoda kasy na z góry nieudany cykl. Oczywscie mieć jakąś nikła nadzieję będę, ale wiesz jak jest. Jeśli gwiazda nie przyprowadzi trzech króli to niewielkie szanse.

Do góry