Hermeneg
Fanka BB :)
To będziemy jutro razem testować 10dpo![]()
Zapowiada się emocjonujący weekend a ja akurat od jutra się z Wami na 3 dni pożegnam bo wyjeżdżamy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziemy jutro razem testować 10dpo![]()
Udanego wyjazdu, nadrobisz po powrocieZapowiada się emocjonujący weekend a ja akurat od jutra się z Wami na 3 dni pożegnam bo wyjeżdżamy![]()
Ooo to się umawiamy bo razem raźniejTo będziemy jutro razem testować 10dpo![]()
Tak tak! BędzieMYTeraz już nie damy!
będzieMY!
Ahahahahahno kocham!
Oooo to jutro będzie wysyp testówNo ja też sikne jeszcze raz jutro, a co sobie bede żałować, testów zapas mam.
Według mnie wszystko wygląda okej poza tą prolaktyną,ale ją też masz podwyższoną wcale nie tak dużo.co do tego jak spada po obciążeniu się nie odniosę bo nie wiem jakie są normyPytam was przed odpowiedzią lekarza czy oprócz prolaktyny reszta wyników jest ok? 5dc
A dlaczego podkopana nadzieja?Miałam wizytę ipom. Ogromnie się cieszę, że zmieniłam lekarkę poz.
Mam astmę oskrzelową, konkretny plan leczenia i podkopane nadzieje, że uda się nam in vitro kiedykolwiek![]()