Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 25 października31, w hell-win jak to mawia Edyta Górniak.![]()
No i trudno dziewczyny, już Wam kiedyś pisałam, że Choroszcz stoi przed nami otworem, mam nadzieję, że jak coś to dostaniemy tam wszystkie jakąś wspólną kwaterę VIP.![]()
Ja myślę, że w ramach solidarności z Waszymi chłopami, mój przewiózłby nas wszystkie busemNie wiem czy będą w stanie mnie przewieźć tak daleko![]()
Dla takich jak my dają luksusowe apartamenty bez klamek w oknachNo i trudno dziewczyny, już Wam kiedyś pisałam, że Choroszcz stoi przed nami otworem, mam nadzieję, że jak coś to dostaniemy tam wszystkie jakąś wspólną kwaterę VIP.![]()
Oprócz zakwasów po ostatniej nocyDziewczyny jak tam dzisiaj wasz poziom energii? Bo ja dzisiaj śpię na stojącoale jest przyjmnie chłodno na dworze, to leżałam sobie na hamaku pod kocykiem i z herbatą
kocham jesień
![]()
Dziewczyny jak tam dzisiaj wasz poziom energii? Bo ja dzisiaj śpię na stojącoale jest przyjemnie chłodno na dworze, to leżałam sobie na hamaku pod kocykiem i z herbatą
kocham jesień
![]()