Hermeneg
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja na sor, karetka mnie przywiozła prosto z pobrania krwi...dostałam zapaści...
Matko, dobrze, że jesteś pod opieką medyczną. Trzymaj się tam! ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ja na sor, karetka mnie przywiozła prosto z pobrania krwi...dostałam zapaści...
Trzymaj się!Dziewczyny a ja na sor, karetka mnie przywiozła prosto z pobrania krwi...dostałam zapaści...
O matko.. zapaści?Dziewczyny a ja na sor, karetka mnie przywiozła prosto z pobrania krwi...dostałam zapaści...
Przy staraniach bardziej wczuwamy się w cykl i wszystko mocniej czujemy. Ja z miesiąca na miesiąc też już od 8dpo zaczynałam coś czuć, bo codziennie liczyłam ile dzisiaj dpoA u mnie bóle sie rozkręcają, cyck8 dalej strasznie wrażliwe, nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Okres to powinien przyjść gdzieś w środę, czwartek patrząc po ostatnich cyklach, a brzuch boli jakby to miało być juz lada chwila.
Nie wiem skąd od dwóch miesięcy takie silne odczucia cyklu u mnie, bardzo to mylące, bo nadzieję daje na to, że zaskoczyło , a tu klops...
Trzymam mocno kciuki za pysiaTrzymam mocno kciuki za jutro w takim razie. Czekamy z wami!
Przed nami długa noc, nasz pupil króliczek się źle ma. Serce mi pęka, tak się zżyliśmy. Zaadoptowaliśmy ją w marcu, jest jak piesek, wszystko rozumie, biega sobie wolna po domu. Cicho liczę że się jej polepszy przez noc.
Trzymam kciukiCześć dziewczynkija zaraz zmykam na pociąg i robię sobie wycieczkę do Krakowa do endokrynolog.trzymajcie kciuki za moją wizytę,żeby mój guzek był w takim stanie jak rok temu,ewentualnie żeby się zmniejszył
![]()
No właśnie haha, ja też zawsze po awatarze poznaje kto co piszeBo mi sie w watku miesza, a tak ananaska widzialam
@poziomkowa00 trzymam kciuki, dawaj znac jak poszlo![]()