Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie gubmy nadzieji
Ja się jakoś słabo czułam, rano wstać nie mogłam, od 18 mnie rozłożyło, usnęłabym. No i mam 37,2 super![]()
Miałam badane w styczniu, zaraz poszukam wyników, może coś będziecie wiedzieć więcej niż ja i moja mało zainteresowana wynikami rodzinnaBadajcie tarczycowe bo po tych moich zawirowaniach to lepiej reagować za wczasu![]()
Dziewczyny, która zakłada wrześniowe kreski? Już czas![]()
Ten czas to leci za szybko, dopiero był początek roku i moje urodziny a tu zaraz jesieńDziewczyny, która zakłada wrześniowe kreski? Już czas![]()
Czuję się lekko przywoływana dzisiaj
Robiłaś testy czy monitoring?Hejka!
Mam nadzieję, że dobrze Wam minął dzień
Ja dziś prawdopodobnie 9dpo, wczoraj zrobiłam test, ale biały (nie wiem na co liczyłam).
Dziś już odpuściłam, ale jutro też zrobię, ale nie mam wielkich nadziei, pisałam już, że mało seksu było - nie zgraliśmy się niestety.
Wybieram się w piątek na badania , planuje zrobić : prolaktynę, żelazo, ferrytynę, ft3,ft4 i nie wiem co jeszcze, możecie coś doradzić![]()