reklama

Waga dzieciątek

Efilo dlatego też pytałam Cie na wątku o 'karmieniu' czy Zosia nie przybiera, czy płacze w związku z tym niedożywieniem - wydawało mi się, że gdyby była głodna to wyraźnie płaczem dałaby Ci o tym znać.

reklama
Luka,
no problem w tym ze ona wypuszcza cyca i wrzeszczy. Ale podejrzewam że to raczej dlatego ze ona juz nie chce jesc a ja jej wmuszam. Bo, odpukac, zaczelam miec pokarm z powrotem i ją wrecz obsikuje pokarmem a ona sie dalej drze :-D
Mam nadzieje ze jutro waga bedzie jakas sensowniejsza. Pewnie caly dzien bede ja futrowac żarciem i modlic sie żeby do wazenia nie zrobila qpy :laugh2:

ona wypuszcza cyca i wrzeszczy
To może ma taki "trudny czas", jaki cyklicznie trafia w Piotrusia? Zupełnie bez powodu wrzeszczy na cyca, rzuca się, złości i aż czerwienieje. Oczywiście, wtedy też nie dojada odpowiednio, co pewnie potęguje złość. Pojęcia nie mam skąd to - ważne, że przechodzi :dry:

Dzisiaj było ważenie. Zosia przybrała 160g. Jest duża poprawa. Może nie jest to 330g jak kiedyś, ale nie będę narzekać. Oby ten trend się utrzymał :tak:

Waży 5860g. W porównaniu z waszymi pociechami malutko :-(

ech... może faktycznie przesadzam
niepotrzebnie porównuje się do naszych forumowych 'tłuścioszków', w dodatku starszych :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry