reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Moja Amelka tez jest z tych drobnych dzieci - dzisiejsza waga 6470 ( urodzeniowa 3120). Dlugosci i innych wymiarow troche czasu juz nie sprawdzalam, moze jutro zrobie pomiary to uaktualnie.

A centyle tez te nizsze - urodzona na 25, spadla na 9 (taki jest w UK) i teraz idzie zgodnie z nim.Jesli mnie pamiec nie myli pozostale wymiary sa miedzy 25 a 50 - czyli drobinka.

reklama
:sorry2:ja poproszę o wcześniejszą emeryturę i wózek inwalidzki, no chociaż jakiś stabilizator kręgosłupa :baffled::baffled:

9950g :-) żywego szczęścia....

Sprawdziłam tą główkę w siatce centylowej i cały czas był na 50( urodził się z całkiem sporą główką 37,5-pewnie dlatego mamie szyjka poszła w drobny mak:-)), wieć rośnie proporcjonalnie, ale siatki centylowej do klatki piersiowej nie mam.
Wagowo jest na 25 centylu, a wzrost to nie wiem, ale ubranka na 74 są w sam raz:)

Blanes woooooow, gratuluję, ale Tobie to mężulek powinien zafundować masarz, coby ci kręgosłup wytrzymał:-):-):-)

Blanes gratulacje i kondolencje jednocześnie. Mój kręgosłup też już ledwo zipie...
Martitka podaj wymiar klatki piersiowej to Ci powiem jaki to centyl

Blanes no to ja z moją siódemką z przodu to w ogóle nie mam co się chwalić.

Zosia dzisiaj 7630g a to oznacza że przybrała 170g w ciagu ostatniego tygodnia :szok: Rozszalała mi się kobitka. A byłam przekonana że w tym tygodniu to będzie kiepściutko bo Zosia przez próby karmienia butlą ma przymusowe głodówki.

Paollka, czy ty też już z sił opadasz? Mnie tak bolą plecy, że czasem to mi się ryczeć chce...:baffled:
u nas 11kg... sił już nie mam... moja teraz bryka na całego, :-) tylko gorzej jest z wnoszeniem i znoszeniem wózka z dzieckeim:confused::confused::confused: nawet te kilka schodków:tak::tak: masakra:szok::szok: ale daje radę:-p już nie mogę sie doczekac kiedy moja bedzie już biegac... by jej tak już nie dzwigac:-D:-D

reklama
Do góry