Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zosia dzisiaj 7630g a to oznacza że przybrała 170g w ciagu ostatniego tygodniaRozszalała mi się kobitka. A byłam przekonana że w tym tygodniu to będzie kiepściutko bo Zosia przez próby karmienia butlą ma przymusowe głodówki.
jak to pani dr powiedziała, duży chłop i tyle. Z tego co czytałam, to od 6 miesiąca dziecko nie tyje jak szalone, 200 - 700 g miesięcznie. Tak więc Elfik, Zosieńka jest w normach ;-) ot, zaczęła więcej się ruszać i spala wszytsko ;-) dopóki pediatra nie marudzi, nie ma się czym martwić ;-)
jego brat podobnie ;-) tyle to Antonek wazył w drugim miesiącu
teściowa go tak wymierzyła, na takiej desce z miarką ;-) ale pod koniec 4 miesiąca miał 66,7 więc urosło mu się ;-) i teraz mierzę go tak dla siebie, orientacyjnie - kładę na przewijak, prostuję całego, a obok leży centymetr krawiecki ;-) ostatnio miał 71 cm 
Boshee, Suri wazy 10 kg.![]()

Nie łam się - Piotruś pół kilo lżejszy, a młodszy o kilka dniNo tom się nacieszyła. Jako że głodówki ciąg dalszy to Zosia przybrała już tylko 30g i waży 7660 :-(
Ważne że szczęśliwe i zdrowe