reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga dzieciątek

Kotek....:szok::szok::szok: 100 cm????? Jeny, Magda ledwie 91-92 dobija (na ścianie mierzona). Ależ Laura jest wielka kobita.:tak:U nas ubranka 98 w porywach do 104. Waga ok. 14,5 kg.
Ale wiesz, Magda nieznosi żadnych ciasnych ubrań. Też nie wchodzą w grę żadne dżinsy czy obcisłe spódniczki. Wszystko szerokie, luźne i na gumce.:tak:Nawet wczoraj powyciągałam spodnie już takie wiosenne - i niby ok, ale ta małpa nie dała sobie na tyłek włożyć, bo Jej było za ciasno i za sztywno przy siadaniu. I wszystkie poszły fru do oddania. Wygodnickie to moje dziecko - dresiara mi rośnie.:baffled:

Sorga, zawsze wiedziałam że z Eryka to kawał chłopa.

reklama
Kotku no to nic dziwnego, że na zdjęciach Laura wyglądała na 4-latkę ;-) Ale 100cm... Fiu fiu...
Sorga niezła masa :tak: Nie będzie miał chłopak problemów z kolegami ;-)

Piotrek za to ma chyba właśnie skok wzrostowy - no codziennie te nóżki wydają mi się chudsze i dłuższe :szok: Już Małgosi robią wrażenie bardziej pulchnych :sorry2: A spodnie wszystkie przykrótkie... Pora na nowy znaczek na futrynie.

No co wy się z Eryczka nabijacie? :p No nie ma brzucha , patrzcie!

Załączniki

• 100_6276..jpg
    100_6276..jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 92
nie wiem ile toto moje ma wzrostu- ciuszki kupuję na 104. a waży 15.6 przynajmniej na tej mojej łazienkowej wadze ;-)

Sorga to co Eryk miał w kieszeniach jak go ważyłaś?? :-D
Kotku to Laura wielka kobita ;-) facetów już w tym wieku przerosła... no no no...

My mamy całkiem inny problem ze spodniami, bo wszystkie z pupy spadają. najlepiej sprawdzają sie te z regulacją w pasie a i tak na tej chudej dupce marszą sie i wyglądają śmiesznie.
Na długość to 98 pasują.

a spodenki na gumkę? ja sobie bardzo chwalę bo inne tez mu z tyłka spadają :p (serio serio :) w Tesco sa chyba w stałym asortymencie :)

Spodenki na gumkę są super, tylko ja jeszcze do nich wszywam dodatkową gumkę:-D
Ale mamy jeszcze szelki, bajeranckie, czarne w pająki:-D
A najbardziej kocham ogrodniczki:tak:

reklama
Anielap może cię to pocieszy, ale gumkę łatwo można wszyc, a jak za ciasne to klin wszyc jest trudno :-p:-D

Zobaczcie jakiego bębenka dochował się Maks :-p:-D

Załączniki

• IMG_1262..jpg
    IMG_1262..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 99
Do góry