mamabartka
...i Natalki :)
My tak jak Lenka- nadal w wadze piórkowej. Ważyłam małą we wtorek przy okazji szczepienia i jest 7400. Wzrost 74cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tym sposobem wyszło 86cm,ale jak na moje oko jest 82cm.
Trochę dziwnie bo jak małpka już sama stoi to raczej powinno się mierzyć na takiej ściennej miarce a nie każde zagięcie.

i my chodzimy w 80, aczkolwiek w niektórych firmach wpychamy się jeszcze w 74 (pomimo że mierzy laska 75 cm);-)
ostatnio zapytałam przy szczepieniu to pani odpowiedziała że takie duże
wiec na moje oko Kuba ma gdzieś 72cm nosimy ubranka na 68- 74 zalezy jaka firma, ale 80 są dużo za duże
:-)