reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
super wyniki heksa:-)
u nas przy okazji wizyty u pani dr wczoraj waga pokazałe 10,5kg:tak:
muszę sama zmierzyć bo ciekawa jestem jaki długi pierworodny (pewnie ponad połowa mamy;-):-D:-D:-D)

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom pieknej wagi, oby do przodu;-).
U nas pod koniec sierpnia bylo 10 kg, pani doktor powiedziala, ze mala jest bardzo drobniutka jak na 14-miesieczne dziecko ale zdrowiutka:tak:

Michalinkaa piękna waga:tak::tak::tak: u Tymusia zresztą też:-):-):-)
Beaa powiadasz, ze Zainab drobniutka?????:szok::szok::szok::szok: to ta dr powinna zobaczyć Tosię;-) bo zapomniałam napisać, ze bylyśmy teraz na szczpieniu i mała waży 8900 i mierzy 74 cm :tak::tak::tak: no i co najważniejsze morfologia wyszła już ok!!!!! aczkolwiek mięso ma być jako potrawa number 1;-)

Beaa - to Lena to jest wogóle kurczak:-p u nas waga może będzie z 8300 teraz, a może znów schudła:sorry: cm tylko nam przybyło bo wg pani 76 cm, wg mnie 78 cm.
jak widzę te dzieciaki w żłobku to faktycznie wzrostowo Lena nie odbiega od normy, niektóre dzieci są takie jak ona, a ona przecież najmłodsza. No ale posturę ma najchudszą. Jest jeszcze jedna dziewczynka 8 mcy starsza i tak samo chuda i nawet niższa od Leny, myślałam że są w podobnym wieku a ona z grudnia 2007:szok:

reklama
Do góry