reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
pięknie
to Maciuś może sobie z dominiką rękę podać
wymiary te same:-)
to Maciuś może sobie z dominiką rękę podać
wymiary te same:-)
My po ważeniu i Maks ma tak:
Wzrost 95 cm
Waga 15 cm
But 25
Kic ciekawe co by powiedziała lekarka na wymiary Kuby,bo mojej koleżanki synek ma 12,5 kg i 92 cm i lekarka kazała go ponownie zważyć i się dziwiła,tylko nie wiem czemu
Wzrost 95 cm
Waga 15 cm
But 25
Kic ciekawe co by powiedziała lekarka na wymiary Kuby,bo mojej koleżanki synek ma 12,5 kg i 92 cm i lekarka kazała go ponownie zważyć i się dziwiła,tylko nie wiem czemu
survivor26
Mamy lipcowe'08
My po ważeniu i Maks ma tak:
Wzrost 95 cm
Waga 15 cm
But 25
No to Flo by pędem do szpitala odesłała, bo waży kolo 11 kg
reklama
Tak a propos wymiarów: dzisiaj dostałam newsa od koleżanki, że ją wreszcie rozpakowali. Niby nic nadzwyczajnego, prawda? A jest co opowiadać
Znajomi od kilku lat chcieli mieć dziecko. Nie udawało się: totalna deprecha, setki badań i nic konkretnego. Przygotowywali się do in vitro, ale najpierw była inseminacja. Nie wiem za którą próbą, ale zaskoczyło. Na początku miało być 5 maluszków, ale 2 obumarły na samym początku. W końcu ostały się 3,ale jak to z ciążą mnogą wiecznie coś się działo. Miały się ewakuować w listopadzie, ale wyciągali dzisiaj. I teraz wymiary: 1840, 1700 i..................810. Zapewne są w inkubatorach, ale są dość wysoko w skali, więc wierzę, że wszystko będzie ok. Zwłaszcza jeśli chodzi o ostatniego bączka. Trzymajcie kciuki!!! Ja ciągle dzisiaj o nich myślę