reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

przynajmniej macie piersi, nie to co ja nie pełne A :)

moja waga:
poczatkowa 48 kg
5 tydz - 48 kg
9 tydz - 49 kg
12 tydz - 49,3 kg
14 tydz - 49,9 kg
16 tydz - 50,3 kg
19 tydz - 50,3 kg

kurcze od 3-4 tyg nic nie przytyłam, az mnie to martwi z lekka

reklama
Czarna ja nie wchodze na wage,ale dzis zauwazylam ze mi tylek gdzies zniknal i spodnie z niego spadaja.Widze tez po bluzkach,ze cos mi gdzies zniknelo.Tez tego nie rozumiem,bo jem normalniej juz,ale na wage i tak nie wchodze ;-)

no mi brzuch np nie rosnie, kilka dni temu jeszcze czułam dziecko a teraz nic, nawet uciskałam brzuch zeby dziecko obudzic i zeby sie chociaz raz ruszylo ale to nic nie daje. ehh co ma byc to bedzie

czarnula ty zostaw te biedne dziecko w spokoju....mikolaj jest to grzecznie siedzi i tyle:-) a do wigilii tez juz niedaleko...

dziewczyny mierzyłyscie moze swój obwód .. tz ile macie w pasie ale przykladajac metr tam gdzie najwiekszy jest brzuszek a nie z samego dołu....

Ja dziś mierzyłam i mam 110cm:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
a ja sobie obiecywałam, że będę skrupulatnie wszystko notować i ważyć i mierzyć w ciąży i na obiecywaniu się skończyło. tyle co u lekarza się ważymy i jakoś w domu zapominam. ale najpierw waga u mnie spadła 3 kg od tego, co było przed ciążą.

przed ciążą się ważyłam, ale to było chyba w maju i było 60kg.
6 tydz ciąży- 57kg
10 tydz ciąży- 57kg
13 tydz ciąży- 58kg
15 tydz ciąży- 60,5kg
17 tydz ciąży- 60,2kg

Ostatnia edycja:
Do góry