reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

reklama
ja już przytyłam 12 kg(od 24.12 przzytyłam 3 kg) dlatego od poniedziałku nie jadam słodyczy posiłki też raczej gotowane lub smażone na oliwie z oliwek kolacji też zrezygnowałam z racji ze mój P. kończy póżniej prace i obiad jemy o 17 więc już po nim głodna nie jestem ;-) następna kontrola wagi 30.01 zobaczymy czy dużo podskoczy mam nadzieje że zatrzyma się na 0,5 kg tygodniowo i nie przekrocze 20 kg.

kingutek jak bym zjadła o 17 i potem nic to bym w środku nocy buszowała po kuchni :-D oczy jak rano otwieram to pierwsze co to lodówka idzie w ruch... :-D dlatego dla mnie pobieranie krwi jest koszmarem jak muszę głodna z domu wyjść... :rofl2:
Wczoraj byłam na glukozie wiec zaczęłam śniadanie o 11 :szok: masakraaaa.....

pieszczoszka służę banalnie prostym przepisem :-p:-D:-D:-D niestety nie mam maszyny do lodów ale mikserem też się da:tak:

Jula właśnie zajada truskawkowe... :tak: a ja musiałam sprawdzić koniuszkiem łyżeczki czy czekoladowe się nie ulotniły... :-D

Stokrotko a o ktorej chodzisz spac? Ja 22-23 wiec jak zjem o 18 to w porze snu czuje przyjemny glodek a to dobry znak;)
Ollena ciut później od ciebie bo tak w przedziale 23-1, choc zazwyczaj tuż po północy :) Bez problemu zrzuciłaś kg po porodzie?
Paula21 czekamy na przepis na lody w odpowiednim dziale ;-)

reklama
Do góry