reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

Ja niestety jestem ciągle głodna, zdarza mi się nawet w nocy podjadać:sorry:, w pierwszej ciąży przytyłam ok.12 kg, niestety po zostało mi na zawsze ok 6kg. Teraz startowałam z wagą 59 kg i dziś rano było 65.
Zobaczymy jak będzie na jutrzejszej wizycie.

reklama
ja wieczorem mogę akurat nie jeśc ale swój poranek też zaczynam od wizyty w lodówce jak nic nie zjem przez 2 godziny od momentu wstania z łózka to mnie strasznie mdli :-(( nie wiem dlaczego bo wcześniej wogóle nie jadałam śniadań 2 kawy i mogłam funkcjonować do 14 spokojnie a teraz nie ma szans na brak śniadania ale to dobrze może zacznę się lepiej odżywiać :-)

Ja odzyskałam już te 4kg które straciłam na początku i teraz mam dokładnie wagę wyjściową-z dnia pozytywnego testu ciążowego czyli jestem na 0. W pierwszej ciąży przytyłam w sumie 10kg i teraz mam nadzieje na podobny wynik.

Ja w pierwszej ciazy przytylam ok 18kg, na koniec ciazy wazylam 75kg tyle co teraz i w poprzedniej ciazy na starcie:baffled:W drugiej ciazy przytylam ok 25kg:crazy: Udalo mi sie zgubic a wtedy zaszlam w ciaze:baffled: Teraz mam nadzieje ze nie przytyje 25kg:tak:

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 15 kg , ale byłam chudziną więc może dlatego nazbierało się , jak narazie teraz jest 1 kg więc może do 10 kg się zmieszczę:-)

Stokrotko, litlle nina dzien po porodzie wazylam z powrotem 70kg, wiec cale to 5,5 kg spadlo z porodem:) A pozniej kg lecialy mi na leb na szyje, w ciagu 3tyg schudlam do 59, codziennie rano mialam 1kg mniej mimo, ze jadlam normalnie bo mama byla u nas 3tyg i gotowala. Ale to dlatego, ze w nocy bylam prawcie caly czas aktywna a nie jadlam wiec rano bylam lzejsza bo kalorie spalalam.

W tamtej ciazy do 2 w nocy czasami jadlam owoce i inne rzeczy a o 5 rano juz bylam glodna jak wilk, jadlam sniadanie i szlam spac dalej. Teraz po 18 nie jem, jak klade sie spac i czuje glod to sie ciesze, bo wiem ze nie przytyje w ciagu nocy;) zreszta ja lubie sie klasc glodna, lepiej sypiam. Oczywiscie mysle o jedzeniu zanim usne, wymyslam co zjem na sniadanie ale jak zwykle rano nie mam apetytu i musi troche minac zanim cos zjem. Na poczatku ciazy musiala jesc od razu po wstaniu bo mnie mdlilo i bylo mi slabo. Teraz jest ok.

witam :) ja was troche postrasze :) w 1 ciazy przytyłam 12kg, teraz narazie jest 4kg i oby wiecej nie przybyło... nie chciałabym trzech cyferek przekroczyc :) moja mama jak była ze mna w ciazy to złapała 30kg ::)))))))))

reklama
Do góry