pieszczoszka1988
Jestem mamusią
:-( no w sumie tak al ei tak roznica jest w wadze znacząca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ollena bo nie na ten suwaczek patrzysz. Na tym gornym mam 73 i ten jest wlasciwy do daty wg om czyli 28 maja ale jako, z emam rozne sensacje skurczowe to sobie dla optymizmu uustawilam ten drugi. On jest do 38tc czyli do terminu kiedy to juz bezpiecznie mozna rodzic. Czyli oby jeszcze te 61 dni i bedzie dobrzepieszczoszko najwiecej wazylam 75,5 w dniu porodu. Przed porodem 70 i bylam duza.
Teraz pocieszam sie tym, ze mam 6kg mniej jak przed tamta ciaza, wiec zle nie jest.
No i moze bedziesz takim przypadkiem jak ja i zrzucisz szybko ciazowy nadbagaz i przedciazowy tez. Ja 3tyg po porodzie wazylam 58!
kilkolku ale urodzisz trzecie i dasz rade zrzucic kg. Lato przed nami, duzo spacerkow w upale i tluszczyk sam spadnie!
A wyliczylam sobie na takim suwaczku jak masz, dni do porodu i jakims cudem wychodzi mi wiecej jak Tobie... Na kiedy masz termin? ja na 16 maj i wychodzi mi jeszcze 63 dni.