reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

reklama
Mi niby tez wszyscy mowia ze w brzuch poszlo ale potem sie okazuje ze jednak nie:no:nie moze pojsc 10 kg w brzuch:no:teraz brzuch tylko oslania biodra w ktore tak naprawde wlazly kilogramy:-(i uda najczesciej:-(juz to przerabialam:tak:w ciazy wszyscy mowili ze malo przytylam i nie widac nawet a jak urodzilam ze wygladam jak paczek w maśle:baffled:wiec juz wiadomo ze ciezarnej sie slodzi a pozniej to juz mowi sie prawde:baffled:

:-D:-D:-D

Karolki ja wiem ze ogolnie tez poszło mi tu i tu ale ja sie mierze i widze ze tragedii nie ma cale szczescie :-) i poki co nie czuje sie jakos grubo czy ciezko:tak: jeszcze niecałe 2 miesiace a i tak pozniej jakas dietka bedzie musiala byc:sorry2: wiec sie nie przejmuje ta waga ;-) wazne ze sie jeszcze nie turlam a chodze :-D:-D:-D

Natalka wiadomo ze to jakos zejdzie pozniej, jednym szybciej innym wolniej - ja naleze do tej drugiej grupy:angry: Ale ja powiem szczerze,ze niestety teraz jestem duzo grubsza niz w 1 ciazy:wściekła/y: i czuje juz te kilogramy:baffled:wiec Ty ciesz sie ze czujesz sie szczuplo bo to najwazniejsze;-)

U mnie 27 lutego było 74 kg przy 167cm. Najwięcej poszło mi w tyłek i uda, a na twarzy wyglądam jak pączek.
Stratowałam ok 56 - 57 kg.
Co do depilacji to niezłą gimnastykę odstawiam pod prysznicem.

Ollenka to ty masz taka sama wage i wzrost jak ja , tylko mi narazie 7kg przybylo i mam nadzieje ze juz wiecej nie przytyje. w pierwszej ciazy az 24kg mialam na plusie , chyba do tylu nie dobije:-D

tak was podczytuje i smaa bym sie pozalila al az wstyd mi napisac bo wy takie szczuplaki wszytskie a ja nie dosc, z eprzytylam najwiecej to i startowalam z najwiekszymi gabarytami

reklama
aga a ktory tydzien?
Ja w pierwszej ciazy przytylam tylko 5kg ale startowalam z 70kg waga... Teraz juz 11 na plusie i na pewno to nie koniec.
pieszczoszko, kilkolku nie ma sie czego wstydzic, chwila i zrzucicie wsio.

Do góry