reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
A moja Pola 4 dni przed ukończeniem 4 miesiąca ważyła 7300gram :) Mój kochany zapaśnik sumo ;D ;D ;D Dodam, że urodzeniowa waga-standardzik-3200.

I ja również zauważyłam, że mniej przybiera -ale więcej się rusza ;D

Margarett a czy Natalka przekręca się z boku na bok? Bo Poleczka nie, i wydaje nam się, że to z powodu masy ciała-jest jej po prostu trudniej.

Karolinka to naprawdę chudzinka w porównaniu z Waszymi dzidziami, ale nam to bardzo odpowiada bo nigdy jakos takie pulchne dzieci się nam nie podobały. Karolinka na szczęście po mężu jest drobniutka :)

Dziś Julek ma 4 miesiace i 2 dni i waży 6kg. Nieduzo, ale w ciagu ostatnich 2 tygodni przybral 0,5kg wiec jest ok i nie musimy dokarmiac. Kontrola wypadla poprawnie ;) A urodził sie niby taki duzy 3900...

Magdalena Julek waży podobnie jak Karolka, jest co prawda tydzień młodszy i waży 200 gram więcej (Karolinka ostatnio przybrała przez tydzień 110 g) więc można przyjąć że jest cięższy o jakieś 300 g :) ale to w końcu facet :) no nie ;) :laugh:

reklama
Do góry