reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

No Rybciu, Dominisia prawie miesiąc młodsza a waży więcej niż Klaudia tydzień temu. Gratulacje!!!

reklama
My dziś zaliczyliśmy laryngologa, tak profilaktycznie, bo problem, zktórym lekarz nas tam wysłał dawno zniknął :D ale za to okazało sie, że wszystko jest w najlepszym porządku, czysty nosek, gardełko i uszka :) Potem zaliczyliśmy, niestety :( pobranie krwi na morfologię, bez krzyku się nie obeszło ( ja chyba też bym się darła jakby ktoś wyciskał mi krew z palca na siłę :( no i ważonko. Natalka waży już 7260g :) Z jednej strony to dużo, ale z drugiej, przybrała, w trzy tygodnie tylko 530g, wczesniej przybierała dużo więcej. Ale teraz też więcej się rusza, wieżga kopytkami i wiecznie się wierci, może i to ma jakiś wpływ. Zacznę sie martwić dopiero jak wyniki bedą słabe, a tak to uważam ją za okaz zdrowia.

Margarett czym się miałabyś martwić ??? Karolinka ważyła wczoraj 5690 g czyli nawet 6 kilo jeszcze nie waży. Ciekawe co powie pediatra 16 sierpnia.

margarett-to ansze dzidzie waża podobnie,moja troche cieższa :laugh:
a nie amrtw sie tym ze mniej przybiera,to normalne,moja tez od ostatniej szczepionki przybrala 1200 a zawsze bylo ok.2kg ;D jakby dzieciaczki nam ww takim tempie rosly to bysmy sie urwaly a one wazylyby po 10kg majac 5 miesiecy

reklama
Kurcze w porównaniu z Waszymi dzieciaczkami to Karolinka to kruszynka :D Obecnie waży 5800 gram i jest to waga prawidłowa (lekarka wyliczyła wg wagi urodzeniowej) wręcz książkowa :D Uff ulżyło mi :)

Do góry