reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

reklama
Gosiek,twoj szkrabik ma niezly apetycik :) jest slodziutki! Duzy chlopak z niego.Franek przy nim to mikrusek!A wydawalo mi sie ze jest malym ciezarkiem.Z jaka waga urodzil sie twoj? Bo moj mial 3325.

Luuuudzie, to nasze szkraby już tyle ważą? Ja przestała czuć wagę, nie mam pojęcia ile Mateuszek moze ważyć, chociaż startował z największą waga urodzeniową to teraz przybiera tak sobie, ale prawidłowo, no i dobrze, raczej poszło mu na długość.2 tyg temu ważyliśmy się na elektronicznej wadze to ważył ok 7800, a dokładnie będziemy wiedziec za tydzień - idziemy do lekarza na szczepienie.

Gosiek, no no, Mirek to rzeczywiście waży :)

Justyna, a Twoja skarby to całkiem ładnie ważyły jak na wagę urodzeniową bliźniaków. My nosiłyśmy w brzuszkach 3-4 kilowe bobasy, a Ty prawie 6 kilo!! Ojojoj, nic tylko podziwiać.

reklama
Do góry