• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Waga nasza i naszych maluchów

reklama
u nas 7140 , 68cm a mama yhy 67kg a już było tak pięknie 64 kg, no cóż ale jak ma się tasiemca na słodycze a lenia na ćwiczenia to nie ma się co dziwić...

my dziś się ważyliśmy na łazienkowej wadzę to Kacper ma coś nie wiele ponad 8 kg i 68-74 rozmiar ubranka a mamusia wstyd się przyznać bo z 64,4 wskoczyła na 65,5 kg :-(

jacie Aga jak to zrobiłaś że ważysz 54kg:szok:marzenie moje :wściekła/y:

Kasiulka to zasługa mojego Pierdzibąka, który wysysa ze mnie wszystko:-D Już w ciązy było tak, że moja waga zamiast rosną to malała. Teraz też bardziej zabiegany tydzień i nagle spada do 51:szok: ale wtedy to już czuje się koszmarnie bo przy moim wzroście 172 wyglądam jak patyczak:szok: Plus tego taki, że moge wcinac słodkie ile wlezie:-D:-D:-D

reklama
Boziu jedyna!!!! Agusska jak ja ci zazdroszczę jesteś 20 cm wyższa ode mnie a ja jestem jeszcze o 10 kg cieższa:szok: jestem wielorybem!!! o nieeee zabierz ode mnie te kilogramy plissss tobie nic nie przybędzie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry