reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
wlasnie angie, a co on ma tyc 3 kg w miesiacu ? teraz waga juz tak szybko nie rosnie, ciesz sie ze Alek bedzie szczuply :)

angie naprawdę nie masz się czym przejmować. U nas mimo tego, że Ania mało przybiera (jest najmniejsza na bb :tak:) to nie słyszałam nigdy ani słowa, że to jest za mało. Naprawdę nie bądź na tym punkcie przeczulona, bo Alek czuje twoje zdenerwowanie przy jedzeniu i pewnie nie działa to na niego zbyt pozytywnie. Dawaj mu to co lubi najbardziej, cos czego zje wiecej i sprobuj zrobic troche wieksze przerwy zeby zglodnial. Głowa do góry :-)

Moj je kaszki i kleik kukurydziany od poczatku jak tylko zaczał ale cos własnie teraz zaczał mniej jesc tzn zazwyczaj zjada 150 ale czasem to i 120 tylko:confused: A wczesniej 180 zazwyczaj wciagał...nie wiem moze ma taki okres ale nie bede go zmuszac jak nie to nie...Generalnie daje mu rozne rzeczy ale wiadomo niektore zjada b. ze smakiem a niektore gorzej.

bylam dzies u innego lekarza z zosia bo wyszlo jej uczulenie i pytalam o ta glowe i ciemie a te krople vigantolu ile mam ich dawac bo pewien lekarz mowil ze mam 6 dawac on powiedizl ze glowa jets ok ciemie sie zarasta jest wszycho OK i on nie zaleca zwiejszac dawki witaminy!!!! wiec jestem spokojna 2 lekarzy powiedzialo ze ok tylko temu cos odbilo!!!!
sie uspokoilam teraz naprawde!!!

Czarownica to dobrze.
Angie ja pamietam jak ja panikowałam jak mala mało przybierała. A sprawdź sobie na siatkach centylowych - czy on idzie po jednym centylu albo po sąsiednich? Jesli tak to wsyztsko w porzadku.

reklama
Do góry