reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie naprawdę nie masz się czym przejmować. U nas mimo tego, że Ania mało przybiera (jest najmniejsza na bb
) to nie słyszałam nigdy ani słowa, że to jest za mało. Naprawdę nie bądź na tym punkcie przeczulona, bo Alek czuje twoje zdenerwowanie przy jedzeniu i pewnie nie działa to na niego zbyt pozytywnie. Dawaj mu to co lubi najbardziej, cos czego zje wiecej i sprobuj zrobic troche wieksze przerwy zeby zglodnial. Głowa do góry :-)

Moj je kaszki i kleik kukurydziany od poczatku jak tylko zaczał ale cos własnie teraz zaczał mniej jesc tzn zazwyczaj zjada 150 ale czasem to i 120 tylko
A wczesniej 180 zazwyczaj wciagał...nie wiem moze ma taki okres ale nie bede go zmuszac jak nie to nie...Generalnie daje mu rozne rzeczy ale wiadomo niektore zjada b. ze smakiem a niektore gorzej.

czarownica
Fanka BB :)
bylam dzies u innego lekarza z zosia bo wyszlo jej uczulenie i pytalam o ta glowe i ciemie a te krople vigantolu ile mam ich dawac bo pewien lekarz mowil ze mam 6 dawac on powiedizl ze glowa jets ok ciemie sie zarasta jest wszycho OK i on nie zaleca zwiejszac dawki witaminy!!!! wiec jestem spokojna 2 lekarzy powiedzialo ze ok tylko temu cos odbilo!!!!
sie uspokoilam teraz naprawde!!!
sie uspokoilam teraz naprawde!!!
Czarownica to dobrze.
Angie ja pamietam jak ja panikowałam jak mala mało przybierała. A sprawdź sobie na siatkach centylowych - czy on idzie po jednym centylu albo po sąsiednich? Jesli tak to wsyztsko w porzadku.
Angie ja pamietam jak ja panikowałam jak mala mało przybierała. A sprawdź sobie na siatkach centylowych - czy on idzie po jednym centylu albo po sąsiednich? Jesli tak to wsyztsko w porzadku.
reklama
czarownica
Fanka BB :)