Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzis byliśmy u lekarza (pisałam o tym w innym wątku) i pani dr zważyła Mikusia - na dzień dzisiejszy waży 7350
Jutro szczezpienie więc mierzenie i może pani pilęgniarka jeszcze raz będzie ważyć - zobaczymy.
Dziewczyny czy Wy kupujecie ciuszki w Smyku bo ja ostatnio jak bylam w tym nieszczesnym Szczecinie to kupilam tam dla Noemi pajaca z taka myszka micki (fotki wklejalam w watku zdjecia) i kupilam rozmiar 74 i jest doslownie na styk... :-/ ...czy tam wszystkie ciuchy maja tak pomieszane rozmiarowki...no przeciez ja kupuje ciuchy na 62 ,a jak na wyrost chce to na 68 a tu 74 prawie za male...
Kasiu to ładnego masz klocuszka. Moja Myszka to waży dpiero jakieś 6 kilo. Była ważona 2 tygodnie temu i miała 5640. A ostatnio taki się niejadek zrobiła, że szok.