reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

No mam nadzieję :) Ale trochę się martwiłam, że ona takie chuchro. A pani doktor mnie ochrzaniła, że dziecko się dobrze rozwija i mam się nie dopartywać dziury w całym :) Powiedziała, że ona taki chart dlatego, że strasznie ruchliwa - nie potrafi spokojnie leżeć, tylko macha tymi nogami, rękoma... Dzisiaj tak machała, że wypłaciła sobie grzechotką w łeb i oczywiście w bek :) Biedne dziecko, ale wyglądało to śmiesznie :)

reklama
A moja niuńka była ważona w piątek i ważyyyyyy 5700 !!! :-D Też chyba raczej nie za wiele, ale pediatra powiedziała, że wszystko oki więc jestem spokojna, bo sie martwiłam, że za mało :-)

Aktualne dane;)- Moja Klauduśka waży 6200:tak: i długaśna - 66 cm:):-)
Już jesteśmy po drugim szczepieniu:)

Radziu ma niecałe 4 miesiace a waży 6300. A nasz lekarz twierdzi że malo przybiera na wadze, jak wychodziliśmy ze szpoitala ważył 2680.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki, są śliczne.

74d552e1011d84cb86bde9db216f40ba,10,19,0.jpg

Dziewczny, mój Wojtuś ma wage początkową 4300, teraz ważyokoło 9 kg i mierzy około 74 cm nasza pani pediatra twierdzi że wszystko ok. Ale rośnie jak na drożdzach.

Sylwia, w takim razie Wojtuś zdecydowanie wiedzie prym wśród forumowych chłopaków - chłop jak dąb!
I super, że zrowiutki!

Marzenko ja myśle że nie masz sie czym przejmować jeśli jest pogodny to napewno wszystko ok
my jak wychodziłyśmy ze szpitala to Oliwka ważyła 3 kg teraz nie wiem ile dokładnie ale 3 tyg temu ważyła 5645 także teraz z pewnościa jeszcze nie waży tyle co Radzio a pediatra powiedziała ze dobrze przybiera

I tak samo jest z moją Olą - tydzień temu 5300, waga urodzeniowa 3050. I jest strasznie długa. Prawie 70!! I to przy takiej wadze :) Szczypiorek z niej :) Ale lekarze (dwoje) twierdzą, że waga jest ok i że Mała się świetnie rozwija, tak więc na Twoim miejscu, Marzenko, bym się nic a nic nie martwiła :)

reklama
Ja tez myślę że to ok, Karolek miał spadkową 2800, jak miał 3 miesiące i jeden tydzień ważył 6120...mysle więc że podobnie jak Radzio chociaż ile teraz przybrał przez ostatnie 3 tyg to okaże się jutro :) Poza tym lekarz bardzo chwalił jego przybieranie - podwoił wagę przed ukończeniem 3 miesięcy...

Do góry