reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WAGA NASZYCH DZIECIĄTEK!!!

Prawie tyle samo 2875, a przy wypisie do domku 2630. Normalnie jak patrzę na stare zdjęcia to szok że takie maleństwo było.

reklama
No to my potroiliśmy wagę urodzeniową w wieku 8 miesięcy - 3 razy 3 kg :)
a najniższą spadkową już w wieku 7 - bo najniższa była 2850 a jak miał 7 m-cy to ważył 8450 :)

A my dziś szczepiliśmy sie i ważyliśmy.
Kuba waży 10.370 i ma 74 cm długości. Moja pediatra znowu go chce odchudzać, ale szczerze powiedziawszy mam to w nosie. Najwyżej będzie gruby i tyle ;-)

Szczepiliśmy żółtaczkę bo w sezonie grypowym nie było wcześniej terminów.
A z odchudzaniem to mam wrażenie że moja pediatra jest trochę szurnięta. Kaszy dziecku żałuje :-D

reklama
Przeciesz Kubiszon nie ma nadwagi...!!!!To chyba pani pediatra ma jakies kompleksy-malpa wredna...
Prosze wysciskac te cudne kilogramy od ciotki klotki z Berlina.-D

Do góry