reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

no to i ja sie pochwale swoja waga..przez 4 tygodnie przytylam 3 kilo wiecej..czyli teraz waze 67kilo...od poczatku ciazy 10kilo wiecej..tyje teraz w dosc szybkim tepie...teraz to jakos 1kilo na tydzien...wiec jak dobrze pojdzie to do konca ciazy mam jeszcze 18tygodni..wiec jeszcze z 18kilo:szok:oby nie..kobieta,ktora jest o miesiac wyzej w ciazy,ktora sprzedaje wozek ma mniejszy brzuch ode mnie..az mi jakos glupio bylo;-)i probowalam przy niej brzuchal troche wciagac bo az moj M zauwazyl roznice..no ale wezmy poprawke ze kobietka bylas wogole jakas szczuplejsza ode mnie..a ja to i w dupsku wieksza i w piersiach i biodrach..cala taka jestem napompowana:tak:
no Anja, w takim razie jesteś w naszym klubie:cool2::-D:cool2:

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, bo mnie ta waga na serio stresuje ! nie boje się tego, że będę gruba, tylko, że moja za wysoka waga jakoś źle wpłynie na dziecko! nie wiem, jakieś wady u niego spowoduje :-( tego się tylko i wyłacznie boje, chociaż znam kobiety, które przytyły w ciązy po 30 kg i z dziećmi nic się nie działo! ja na serio nie wiem, czemu ginka tak czepia się tej mojej wagi :szok:
do 18 tc miałam na plusie 3 kg, to też było dla niej za dużo :szok: dziwne to dla mnie trochę!

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, bo mnie ta waga na serio stresuje ! nie boje się tego, że będę gruba, tylko, że moja za wysoka waga jakoś źle wpłynie na dziecko! nie wiem, jakieś wady u niego spowoduje :-( tego się tylko i wyłacznie boje, chociaż znam kobiety, które przytyły w ciązy po 30 kg i z dziećmi nic się nie działo! ja na serio nie wiem, czemu ginka tak czepia się tej mojej wagi :szok:
do 18 tc miałam na plusie 3 kg, to też było dla niej za dużo :szok: dziwne to dla mnie trochę!
Gawit ja do 19 tc przytyłam tylko 2 kg i dopiero po tych 19 tyg zaczełam ruszać z wagą, pewnie wtedy dzidzi dało czadu i zaczęło rosnąc i wszystko co się z tym wiąże, wody, łozysko, dzidzi,u mnie cyce :-D, nawet na buzi jestem pulchniejsza.I tak jestem na plusie ogólnie 7 kg.a to już 23 tydzien więc chyba nie tak zle.Ale każda ciąża jest inna i u innych może pozniej waga bardziej przybrac lub od razu na poczatku.Nie martw się na zapas.Nie rozumiem Twojego lekarza nic a nic!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamulica ja to sie czuje czasem jakby moje dupsko tez za 4 miesiace mialo urodzic dodatkowa dzidzie...hahahamozna by powiedziec ze jestem w ciazy z przodu i od tylu:sorry2::sorry2::sorry2::cool2:

Jak idzie w tylek i wygladasz jakbys byla w ciazy z przodu i z tylu to podobno na dziewczynke :-):-):-):-) Ja bym sie naprawde jeszcze raz upewnila czy to chlopczyk napewno siedzi u Ciebie w brzusiu :)

Mi tez wszystko w brzuch idzie,przynajmniej tak mowi;-)
Od poczatku ciazy 2-3 kg w plusie:tak:
Ale jeszcze moze przyjsci czas ze nadrobie to:-p

ja na razie mam 1 kg do przodu, chociaż jutro się zważe i zobaczymy czy coś się zmieniło od tygodnia :))

Jak idzie w tylek i wygladasz jakbys byla w ciazy z przodu i z tylu to podobno na dziewczynke :-):-):-):-) Ja bym sie naprawde jeszcze raz upewnila czy to chlopczyk napewno siedzi u Ciebie w brzusiu :)

klaudziunia....pocieszasz mnie:-Djakby to byla prawda...to ze szczescia to niewiem co bym zrobila...a ja widze ze ty to wogole pewniacha jestes:-Dzycze ci rowniez tej twojej ksiezniczki...bo strasznie wyczekiwane:tak:bysmy sie nie zawoidly..:-p

reklama
Dziewczyny, jak czytam ile Wy przytyłyście, to się trochę załamuje!:zawstydzona/y: ja od początku mam na plusie dokładnie 10 kg. Lekarka mówi, że to w normie, ale kazała ograniczyć te bardziej tuczące produkty, i nie objadać się. No ale trudno, nie bedę się przecież teraz odchudzać. Obiecałam sobie, że koniec ze słodyczami:tak:

Do góry