reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Cześć! Tak moja inspiracją był właśnie ten superacki film no i imię mi sie bardzo spodobało:))) Wczoraj miałam wizyte i mam już 12 na plus a to dopiero 25 tydzień:szok: muszę ograniczyć słodycze, bo pochłaniam je masakrycznie. A macie juz wybrane imie dla Waszej pociechy? U mnie będzie synek i maż wybrał mu imię Bartosz, a ja zaakceptowałam:)

reklama
Mam 8,5 kg na plusie. Lekarz mi mówi, że jakieś 1,5 kg to powód opuchlizny. :confused2: Oby jak najszybciej schodziła... Mimo zaleceń lekarza nadal jest.

U mnie cały czas 5 do przodu.. Nie wiem co będzie dalej, bo nie mam już za bardzo miejsca na obżeranie się:-( Muszę zmniejszyć porcje chyba, ale jak już jestem głodna to bym konia z kopytami zjadła:eek: A później ledwo żyję..

u mnie ostatnio w ciagu tygodnia 1 kg do przodu :| ale od poczatku dopiero 4 wiec sie jeszcze nie przejmuje... ale za to moj kregoslup zaczyna wszystko odczuwac i brzusio jak pilka ciezki na srodku jak sie spac chce :) i poducha musi pod nim byc :)

U mnie cały czas 5 do przodu.. Nie wiem co będzie dalej, bo nie mam już za bardzo miejsca na obżeranie się:-( Muszę zmniejszyć porcje chyba, ale jak już jestem głodna to bym konia z kopytami zjadła:eek: A później ledwo żyję..

Malina1979, ja mam dokładnie to samo - zjadłabym za dwoje a miejsca mało :sorry:...tylko, że z tego akurat to się cieszę bo zauważyłam, że straciłam kontrolę nad swoją wagą:zawstydzona/y:. Od początku ciąży bardzo ładnie się trzymałam a ostatnio nie wiem kiedy z dodatkowych 5 kilo zrobiło się osiem!!:szok: ajaj!! widzę, że u Was też bywa 8 i więcej...jednak gratuluję tym mamusiom, które trzymają się lepiej ode mnie:tak:

reklama
Do góry