reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
22 tc i 3 kg na plusie. Ni w gruszkę ni w pietruszkę. Ciuchy sprzed ciąży za ciasne, a jak chcę ominąć kolejkę w sklepie to muszę cała się wyginać żeby było brzuch widać.

ja mam +3,6 kg czyli przez tydzień przytyłam 10 dag, ale miejsca mi już wszędzie ustępują bo brzucholek ogromny. Wtgląda już na 9 miesiąc :((

jak wy to robicie ja mam 25 tydzien 11 kg na plusie to dla mnie wielki cios kiedys wazylam 86 kilo i zrzucalam to prawie 2 lata ale zrzucilam 26 kilo nie chce drugi raz tak sie spasc:wściekła/y:

Ja od poczatku mam juz 6 kg ale od ostatnich 5 tygodniach przytyłam zaledwie 0,8 kg więc się cieszę :))) No, ale najwieksze przybieranie na wadze przed nami... ciekawa jestem z jakim wynikiem skończymy...

Ja od poczatku mam juz 6 kg ale od ostatnich 5 tygodniach przytyłam zaledwie 0,8 kg więc się cieszę :))) No, ale najwieksze przybieranie na wadze przed nami... ciekawa jestem z jakim wynikiem skończymy...
z tym największym przybieraniem na wadze to różnie bywa w okresie, który przed nami! ja się bardzo martwiłam, że skoro już przytyłam 6 kg, to co to będzie potem! a wiele koleżanek już mamuś mówiło mi, że one właśnie do końca drugiego trymestru tyłu dużo, a potem to tak 0,5 kg na tydzień, albo i mniej! więc myślę, że nie zawsze jest tak, że najwięcej tyje się w III trymestrze i tym się pocieszam ;-)

z tym największym przybieraniem na wadze to różnie bywa w okresie, który przed nami! ja się bardzo martwiłam, że skoro już przytyłam 6 kg, to co to będzie potem! a wiele koleżanek już mamuś mówiło mi, że one właśnie do końca drugiego trymestru tyłu dużo, a potem to tak 0,5 kg na tydzień, albo i mniej! więc myślę, że nie zawsze jest tak, że najwięcej tyje się w III trymestrze i tym się pocieszam ;-)

To ja tez będę się tym pocieszać... :-)

reklama
Do góry