reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

ja niestety jak nie tylam tak nie tylam, a teraz ooooo zgrozoooo :szok: na ostataniej wizycie (25 tydzien) bylo juz prawie 7kg, ale co tam, bedziemy sie pozniej razem odchudzaly :-D
a co ja mam powiedziec ja przytylam 12 kilo a jeszcze 3 miesiace do konca slodycze jem rzadko nie wiem co zleg robie ze tak rosne:wściekła/y: chyba mam za malo ruchu w pracy glownie siedze:confused:

reklama
a co ja mam powiedziec ja przytylam 12 kilo a jeszcze 3 miesiace do konca slodycze jem rzadko nie wiem co zleg robie ze tak rosne:wściekła/y: chyba mam za malo ruchu w pracy glownie siedze:confused:

Weri ja tez juz mam 12 na plusie. No nic bedziemy sie martwic tusza po porodzie, a tymczasem zapraszam do klubu otylosci ciazowej i wsparcia poporodowego :-)szczescie takie ze to zima, i nikt nie bedzie widzial tluszczyku pod wartstwa ubran ale minus taki ze ida swieta Bozego Narodzenia a tu na diecie trzeba byc :-D i cos juz czuje ze w swieta i tak sobie odpuszcze.

dawno sie nie wazylam ale pewnie z 10 kg mam moze i lepiej i nie przejmuje sie bo kazdy mi mowi ze z tyłu nie widac nawet ze ciezarna wszytsko poszlo mi do przodu w brzusio uda i dupka bez zmian wiec ciesze sie :)

Mi za to poszlo w biodra, tylek i uda. MASAKRA, ale nie przejmuje sie, jak ktos mi mowi ze mi przybylo tu i tam to mowie ze chce wygladac jak Beyonce, albo Jenifer Lopez i bardzo sie z tego ciesze i ze nie lubie jak dziewczyny nie maja zadnych ksztaltow kazdy pozniej siedzi po cichu :-) (oczywiscie nie chce wygladac jak beyonce czy J.Lo ale tak sie pocieszam przed innymi)

Mi za to poszlo w biodra, tylek i uda. MASAKRA, ale nie przejmuje sie, jak ktos mi mowi ze mi przybylo tu i tam to mowie ze chce wygladac jak Beyonce, albo Jenifer Lopez i bardzo sie z tego ciesze i ze nie lubie jak dziewczyny nie maja zadnych ksztaltow kazdy pozniej siedzi po cichu :-) (oczywiscie nie chce wygladac jak beyonce czy J.Lo ale tak sie pocieszam przed innymi)
mi wlasnie tez w tylek idzie i uda i pojawil mi sie celulitis tak sobie postanowilam ze od dzisiaj zaczynam wiecej dbac o siebie i o to co jem wlasnie wyslalam swojego na zakupy po warzywka dzis rosolek a potem salatka z feta i oliwkami jutro nadziewane papryki a w poniedzialek leczo taki mam plan:-) najpierw musze jednak powalczyc w kuchni z brudnymi naczyniami o miejsce na blatach:-p

Wczraj wieczorem namowilam mojego M na wejscie na wage, bo on zawsze mizernie wyglada, wiec robi to niechetnie. Ma 191cm a najczesciej wazy 72kg w porywach do 74(ale zadko). Wszedl nieboraczek i nagle okazalo sie, ze ma prawie 77kg!!! Czyli przybral w ciagu miesiaca ok 4kg! Ale sie usmialam! ostatnio wazyl tak przed slubem. Czyli razem nabieramy ciazowych kraglosci:) od razu mi lepiej, hihihi

No i ja oczywiście tak samo, Klaudzia, z resztą od początku razem w klubie jesteśmy:-D:tak::cool2:. Tyle że ja się dziś zważyłam i mam już 14:szok::shocked2:. Tyle że jestem koszmarnie popuchnięta, upały są i zatrzymuję wodę...:dry:

reklama
ja nadal 2,5 kg :baffled: zaczyna ograniacc mnie panika....
choc gdzieś tam głębko w środku jakiś prózny chochlik się cieszy
obby było wszystko dobrze. W czwartek mam usg 3d to zobaczę czy chociaz mój synek tyje.

Do góry