reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Mary myślę że ok, skoro wszystko idzie razem :tak: Będziesz miała w domku fajną pyziulkę :-)

Eff_K u nas tak samo, troszkę suteczki wciagnięte ale jak ma gęsia skórkę to wychodzą;-)

Już sobie obiecuję że w środę idę zważyć małą. Znowu ją zważyłam na tej samej wadze domowej i wyszło 10,1 kg. A parę dni temu 9,8kg. Jednak nie ma to jak waga w przychodni :-D

Kochana, tak nie ma sensu mierzyć! A po ubrankach widzisz że rośnie czy nie? Pamiętasz, że Asia też stała 2 miesiące? Także nic się nie martw!

Ja ci powiem zeeeee jak przyszlam z wazenia to wrzucilam malego na wage... u lekarza 8150 a w domu 8500 :D nie wiem jak ale tak wyszło pozniej wrzucalam malego na wage zbey sprawdzic ile wazy ... no oczywiscie nie pokazało tyle ile wazy ale np. 8700 i wiedzialam ze mały przybrał te 200g :) a no i powiem ci ze mam elektroniczna i zalezy w jakim miejscu posadze go ;P jak na srodku inna waga jak bardziej z boku inna a jak do tyłu jeszcze inna :D

reklama
Po ubrankach własnie nie widze różnicy ale moze w przychodni go źle zmierzyła wcześniej:-(. Na wadze wazy 9700g a jest na 90 centylu . W środe ide na bilans to zobacze co i jak.

Do góry