xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja ide jutro na kontrole do lekarza i mam nadzieje ze mi go zwaza.... bo ostatni raz wazyli go ponad miesiac temu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a czemu nie chodzisz do kliniki/ja ide jutro na kontrole do lekarza i mam nadzieje ze mi go zwaza.... bo ostatni raz wazyli go ponad miesiac temu![]()
). 

a czemu nie chodzisz do kliniki/
u mnie jest kilka razy tygodniu, jak chcesz zwazyc i zmierzyc. ja nie chodze, bo raz jak bylam to wyszlam ostatnia jak juz zamykali, bo moja sie rozdarla i nie moglam jej ubrac. musialam wyciagac cyca na uspokojenie, masakra![]()
wczoraj bylo wazenie w domu. health visitor przyszla
12 tyg i tylko 5 kilo
62 dluga
waga startowa 3160g
mowila,ze mam sie nie martwic, bo to normalne u piersiowych,ze przybieraja mniej niz butelkowe i nadrobi na normalnym jedzeniu za kilka miesiecy. wrecz powinnam byc zadowolona,bo bedzie wysoka i szczupla (chyba po tatusiu).
o dokarmianiu ani slowa![]()
wczoraj bylo wazenie w domu. health visitor przyszla
12 tyg i tylko 5 kilo
62 dluga
waga startowa 3160g
mowila,ze mam sie nie martwic, bo to normalne u piersiowych,ze przybieraja mniej niz butelkowe

Moja Joasia wazy wiecej niz roczna coreczka sasiadow. Ale oni sa niscy i drobni, ona to odziedziczyla po nich. Poza tym Twoja niunia chorowala , a to tez przeciez wplywa na wage