reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
Och bardzo mnie cieszy ze Patryk tak ladnie przybiera!!!!

My 13 maja szczepienie, a co za tym idzie wazenie. Ale mysle ze Joasia juz duzo nie przybiera. Mam wrazenie ze zaczyna za to rosnac szybciej. No ale to sie dopiero okaze za dwa tygodnie.

a Patryk dziś waży 4810 :) główka 38, klata 38
wiem, że to mało jak na 5,5 miesiąca, ale to już chłop ;) jak dla mnie.
Po tym co przeszedl, to wcale nie malo! A pewnie ze to juz kawal chlopa sie robi! za kilk tygodi nadrobi zaleglosci i bedziesz miala niezlego facecika w domu ;)

dziękuję Wam za kibicowanie mojemu synkowi :D
Bo on teraz musi nadrobić zaległości.
Nadrobi, nadrobi :) Az rece beda Cie bolaly :)

dzis bylo wazenie 7560 kg, w miesiac przybrala 260g....czy to nie za malo...wiem,z e teraz dizeciaczki juz zwalniaja, moze to od tego, ze je co 5h....no ale jest zadowolona, czesciej nie chce, wiec chyba ok, zobaczymy za miesiac....

dzis bylo wazenie 7560 kg, w miesiac przybrala 260g....czy to nie za malo...wiem,z e teraz dizeciaczki juz zwalniaja, moze to od tego, ze je co 5h....no ale jest zadowolona, czesciej nie chce, wiec chyba ok, zobaczymy za miesiac....
moj tez ostatnio przez ponad miesiac niecale 300g przytyl no i jutro mamy kontrolne wazenie wiec porownam nasze perełki :)

reklama
Do góry