emotion_sickness
mama szkrabusia =)
U mnie zaczely sie zielone jak brala mloda zelazo -= ale zelazo przestala brac a kupy dalej sa zielone - nie zawsze - czasem pomarancz [od marchewki]Dziewczyny czy wasze dzieci też robią zielone kupy?bo zastanawiam sie czy tak może być czy mam iśc do lekarza.
Codziewnnie staram sie jej dawac minimum jedna porcje powocow - zeby ni ebylo z kupka problemow, ale zdarzylo sie juz 2 razy ze miala takie 'bobki' jakby troche sparzona kupka,
wernkika i nas temp ogolnie olkej, w sypialni tylko wiecej zawsze stopni i tez problematyczne to jest - aktualnie jest 21 stopni.. az boje sier na te 25-26 ktore beda w wakacje :/
mamy sypialnie na poddaszu, więc jak sie dach nagrzeje to masakra...o lecie wolę nie myśleć, nie wiem co zrobię z małym..może przeniosę mu łóżeczko na parter..nie wiem sama. Filip nie chce mi jeść przez te upały, wczoraj cos tam poglamał i wypił do tego 3xpo 150ml wody przez cały dzień i dodatkowo w nocy ok 100ml
popłakuje przez sen, ciągle się kręci, a najlepiej mu jak nad ranem go do siebie do łóżka biorę.
jak przesypiał super całe noce, tak dzisiaj chyba wstawał ze 20 razy do niego, juz mi się k..y sypały
, bo jak stanęłam nad łóżeczkiem to było ok, ale jak tylko sie położyłam to znów musiałam wstać..też wariuje przez sen, kręci się, płacze przez sen-oboje z W.podejrzewamy zęby, bo smoczek go drażni i się wścieka jak nie może włożyć czegos do buzi...ale damy radę