reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!:D

Tichonku super ciesze sie razem z Wami :-)
A co do naszych wakacji no nic czekamy narazie i zobaczymy jak to wyjdzie ceny sa kosmiczne bo ponad 1000 euro wychodzi a z tym last minute to wiem wiem u J w pracy wlasnie mowili zeby tak sprobowac no coz zobaczymy jak to wyjdzie
Dzieki za stronke

reklama
Ja tez sie pochwale lecimy na wczasy w kwietniu :)wlasnie przed chwila kupilismy bilety co prawda nie te miejsca co chcielismy bo strasznie drogie bilety ale dobre i inne miejsce jak czlowiek nie byl nigdzie przynajmniej ja bo moj J w Hiszpani byl hehehe
Hotel tez zarezerwowany ciesze sie jak dziecko:-D

Aniaa SUUUUUPEEERR!!!!:-D
Bardzo się cieszę,że i Wam udało się coś znaleźc:-)Faktycznie upatrzone wcześniej przez Was kierunki były strasznie drogie a i okres-Wielkanoc na pewno podwyższał ceny:sorry:No ale teraz będziesz miała spokój z szykowaniem Wielkanocy:-D
Gdzie lecicie?
Wiem bardzo dobrze jak się cieszysz,my też pierwszy raz gdzieś wybywamy wreszcie:-)Wczoraj pół popołudnia na necie przesiedziałam,oglądając różne atrakcje w okolicy,do której lecimy:zawstydzona/y::-D

Tichonkul Ty siedzialas pol popoludnia za atrakcjami a ja siedzialam pol popoludnia zeby cos znalesc i sie udalo lecimy do Barcelona (Reus) a mieszkac bedziemy przy Costa Dorada,Salou z tego co jest napisane to 10 minut od lotniska mamy hotel cos mi sie kojarzy(a nie chce mi sie szukac) to Lubiczanka o tej miescinie wspominala a ze wyszlo nas tanio bilety i hotel wiec lecimy tam dobre kazde inne miejsce jak czlowiek nigdzie nie byl a te wczesniejsze wakacje to odlozymy na przyszly rok moze fakt moze gdybysmy lecieli w innym czasie nie swietecznym to i cena za bilety bylaby inna

Tichonku ja sie nie tlumacze bo nie mam z czego :-)wiem ze tam tez lecicie ja wczesniej tego miejsca az tak pod uwage nie bralam no ale ze tanio wyszlo to i sie skusilismy :-D

Witam Mam pytanie, czy któraś z was rezerwowała hotel przez stronę booking.com bez karty kredytowej Chodzi o to, ze chciałam zarezerwować hotelik w Barcelonie ale wszędzie jest napisane, ze muszę zapłacić karta kredytowa, która w dodatku później muszę okazać w recepcji w celu pre - autoryzacji Ja niestety nie posiadam karty kredytowej Bilety zawsze kupowałam prze kartę MasterCard prepaid i myślałam, ze z tej samej karty mogę zapłacić za hotel:-(

Witam Mam pytanie, czy któraś z was rezerwowała hotel przez stronę booking.com bez karty kredytowej Chodzi o to, ze chciałam zarezerwować hotelik w Barcelonie ale wszędzie jest napisane, ze muszę zapłacić karta kredytowa, która w dodatku później muszę okazać w recepcji w celu pre - autoryzacji Ja niestety nie posiadam karty kredytowej Bilety zawsze kupowałam prze kartę MasterCard prepaid i myślałam, ze z tej samej karty mogę zapłacić za hotel:-(

Tak,ja tak miałam.Mamy tylko kartę debetową a rezerwowałam hotel tydzień temu w Salou:tak:Po prostu poprosiłam moją przemiłą koleżankę (pozdrawiam,pozdrawiam:-p):-) o dane jej karty,wpisałam w formularzu rezerwacji i tyle.To jest tylko w celach bezpieczeństwa rezerwacji a w hotelu zapłacisz gotówką za pobyt i nikt nie będzie chciał od Ciebie tej karty:no:

Dokłądnie tak jak Tichonek mówi oni chcą mieć jakieś zabezpieczenie, przy rezerwacji przeważnie pobierają kilka euro , a reszte płacisz na miejscu i możesz gotówką lub laser. Poproś jakąś koleżankę.

reklama
Dzieki dziewczyny:-) ale, nie wiem czy dobrze rozumiem Rezerwacje mogę zrobic z karty np. mojej kolezanki, z jej karty pobiora powiedzmy 10% z calej kwoty a reszte moge zaplacic juz na miejscu np. gotowka Ale czy na miejscu nie bedzie pozniej problemu, ze tej karty nie mam ze sobą A jak to jest gdy hotel na miejscu chce depozyt, to nie muszę znowu pokazać tej karty, mogę go zapłacić gotówka?

Do góry