reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A może po drodze do Dziunki na kawę? Mieszkam 30 km od Karwii:tak:

Wszystko zalezy od kierowcy :-) będe go męczyć ile się da:-) takiej okazji nie mogę zmarnować :-)
znasz jakieś tanie noclegi ??gdziekolwiek nie chodzi o luksusy aby się przespać :-)pytam jakby nam nie wypaliło tamto...

Agrafka z atrakcji nadmorskich to polecam jeszcze rejs tramwajem wodnym do Helu/Jastarni. Dziś dowiedziałam sie , ze w Sopocie otworzyli akwarium z róznego rodzaju rybami itp. Dodatkowo super sciezka rowerowa od Gynia po Gdańsk przez Sopot.

16 i 17 beda kolejne zawody konne w Sopocie :)

Słuchajcie Pomorzanko-Kaszubianki jaki ośrodek polecacie dla matki z 2 wymagających dzieci ;-) chodzi mi, żeby był w ośrodku dość spory plac zabaw i miał jeszcze jakiś pokój zabaw w razie niepogody. Niestety moje mają wymagania ;-) , by wylatać się.

W Funce byłam dawno, dawno temu.... cholewcia 89 czy 90.... pamiętam saunę, która mnie parzyła w przełyk i ogólne zniechęcenie do sauny po tej przygodzie, rowery wodne i pływanie jakimś stateczkiem. Poza tym integrowaliśmy się szkołą;-)

I zdanie "Jeden czerpak, dwa pagaje" tak mi to weszło w głowę, że szok :-D

ooo kochana to ty nic nie wiiesz.... bo tam się bardzo zmieniło
Ja tylko ze slyszenia tez wiem, bo sama jeździłam tam w latach 90-tych, ale teraz wszystko sprywatyzowali i jakis taki osrodek dla malych szaleńców zalozyli i od nas tam dziewczyny co maja "męskie" klasy jeźdżą na zielone lekcje, ponoć po cąlym dniu są tak umordowani, ze padają im jak kawki, a wracają przeszczęsliwi :D
śmieję, się oczywiście że to dla twoich "wymagających" dzieci, bo to raczej dla starszych ale wiesz, za kilka lat puścisz je tam na drzewa, potem do siebie postrzelają farbkami i będą szczęśliwe ;)

a co ty z ta sauną robiłaś, ze ci przełyk paliła?

reklama
Kikolek - to muszę za parę lat je tam puścić..:-D:-D , może też się skuszę :-D:szok::zawstydzona/y:
Pierwszy raz byłam w saunie i powiem szczerze, że każdy oddech to była dla mnie katorga, właśnie jakby mi wszystko spalało w środku; od tamtego momentu nie byłam w saunie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry