reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja Dębek mocno i to bardzo mocno nie znoszę. Mała mieścina + tłok jak cholera. W sumie nie mam pojecia po co ludzie tam jeżdżą. CHyba żeby się polansowac... A w Krynicy nie byłam więc nie pomogę.

p.s. a przyjedziesz na kawę?;-)

KTÓRA TO TERAZ MIAŁA NAD MORZE PRZYJECHAĆ? Agrafka, Lotka czy Aza? Bo już się pogubiłam kto kiedy będzie...

zdecydowanie Krynica Morska , a bardziej miesciny obok Krynicy :) my tam jezdzimy na plaze :P

Dziunk co działo sie w tych saunach ?:) z tego co wiem to bedzie agrafka , Lotka a kto jeszcze nie wiem... Aza?

Ja Dębek mocno i to bardzo mocno nie znoszę. Mała mieścina + tłok jak cholera. W sumie nie mam pojecia po co ludzie tam jeżdżą. CHyba żeby się polansowac... A w Krynicy nie byłam więc nie pomogę.

p.s. a przyjedziesz na kawę?;-)

KTÓRA TO TERAZ MIAŁA NAD MORZE PRZYJECHAĆ? Agrafka, Lotka czy Aza? Bo już się pogubiłam kto kiedy będzie...

jak bedzie ladna pogoda to kolo wtorku sie wybieramy(za tydzien) a jak sie pogorszy to poczekamy z pare dni, ale przyjedziemy na bank, na okolo tydzien :-)

reklama
zdecydowanie Krynica Morska , a bardziej miesciny obok Krynicy :) my tam jezdzimy na plaze :P

Dziunk co działo sie w tych saunach ?:) z tego co wiem to bedzie agrafka , Lotka a kto jeszcze nie wiem... Aza?
polecam Jantar, tez troche ludzi ale mniej niz w Krynicy i jest małe zoo gdzie można karmić zwierzątka i farma strusi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry