reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki dziewczyny :)

Dziunka dziękuję za zaproszenie :) jak będzie jak, skorzystam na 100%

ale właśnie jak bym byla w dębkach to byłoby blisko do Was, od Krynicy to kawałek drogi :( Dziunka do Ciebie to 120 km :( do Marty blizej :)
Dziunka zachęć mnie na Dębki :)

Ja juz kołomyja dostałam, w sumie trzeba byłoby cos zarezerwowoac, a wszędzie wolne jak juz tylko po 2-3 dni :( a jak pogoda nie wypali i bedzie tydzien lało :(

Może dobrze bo jeszcze by do pojechał kupić betoniarke a potem w niej nas pokręcić :))) Pokaże Wam jak mój wyglada jak wypije :)))

hahaha, zajebiste ;) czapeczka mi sie od razu rzucila w oczy :tak:

ja tez chce nad morze i tez chce sie z Wami spotkac ;)

My kurde juz nie wiemy gdzie jechac, nic nie jest zarezerwowane, jak tak dalej pojdzie to polecimy do Polski do rodzinki :/ a ja chce gdzies sie wyrwac, musze dzisiaj z moim pogadac, nie ma zlituj sie ;)

Dzięki dziewczyny :)

Dziunka dziękuję za zaproszenie :) jak będzie jak, skorzystam na 100%

ale właśnie jak bym byla w dębkach to byłoby blisko do Was, od Krynicy to kawałek drogi :( Dziunka do Ciebie to 120 km :( do Marty blizej :)
Dziunka zachęć mnie na Dębki :)

Ja juz kołomyja dostałam, w sumie trzeba byłoby cos zarezerwowoac, a wszędzie wolne jak juz tylko po 2-3 dni :( a jak pogoda nie wypali i bedzie tydzien lało :(

Ula pogody nad morzem moim zdaniem nie da się przewidzieć planując wakacje, dlatego trzeba być nastawionym, że może także lać iw ybrać takie miejsce gdzie w razie czego bedzie co robić.
Mój kolega był w dąbkach 2 lata temu jak właśnie lało i szczerze mówić mówił ze była masakra bo poza ping-pingiem pod dachem totalnie nie było co ze sobą zrobić. Ja jakoś lubię Trójmiasto, wiec myślę, ze nawet jak będzie padało coś sobie wymyślimy do roboty :)

Agrafka są Dabki i Dębki :) Dąbki to wioska zabita deskami, z jednym sklepem itd, moja mama byla tam w sanatorium z wnukiem i wynudzila się przeokrutnie, nawet basen zamykają na umarły sezon :)

właśnie dla mnie tez plusem jest ze jest blizej, do krynicy mamy 350 km a do Dębek 480 km a ja boję sie o podróż ;/
ale kolezanka teraz jest i nie moze nachwalic się Dębek i plazy :) a w Krynicy tez taka piękna hehehehe?

Marta tylko nie pisz ze Antek juz spi ;p bo mój Oli na dworzu jeszcze od 17 ;p

reklama
Ula piszę juz po raz kolejny , ze ja tam tylko na plaże jezdze. Co prawda do dwóch miescinek dalej , ale to rzut kamieniem. W ciagu tygodnie 300 m.do najblizszego parawanu , cisza , spokój , duży las .
Antek śpi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry