reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
właśnie dla mnie tez plusem jest ze jest blizej, do krynicy mamy 350 km a do Dębek 480 km a ja boję sie o podróż ;/
ale kolezanka teraz jest i nie moze nachwalic się Dębek i plazy :) a w Krynicy tez taka piękna hehehehe?

Marta tylko nie pisz ze Antek juz spi ;p bo mój Oli na dworzu jeszcze od 17 ;p

Ula ja byłam w Krynicy i jest ładna plaża. A w innych miejscowościach na mierzei jeszcze ładniejsza - mi się strasznie podoba w Kątach Rybackich np.

reklama
Ula piszę juz po raz kolejny , ze ja tam tylko na plaże jezdze. Co prawda do dwóch miescinek dalej , ale to rzut kamieniem. W ciagu tygodnie 300 m.do najblizszego parawanu , cisza , spokój , duży las .
Antek śpi :)

pozazdroscic ;-) tomi pojdzie soac okolo 22, wczesniej to tylko w zime, on mi nie usnie jak jest jeszcze jasno, nawet rolety nie ratuja sytuacji....

Agrafka w Katach jest najlepsza wedzona ryba pod słońcem. Do tego masło , bułki , ogórek małosolny :) mmm

mmmmmmmmmmm ale mi robisz smaka ;p a to jeszcze tydzien ;p

aha "tylko" źle zrozumiałam :) czyli tylko tam i nigdzie więcej bo taka cudna ? hehehe
nie nie - inne plaże też są lądne. ja akurat jak byłam w ciaży byłam w stegnie. jeździliśmy trochę i oglądaliśmy inne miejscowości i w Kątach podobalo mi się najbardziej. W Krynicy jest już bardziej ruchliwie, ale plaża też super. Bardzo ładnie jest też w Piaskach na samym końcu.

Kurcze miałam gdzieś super zdjęcia plaży z tych Kątów, jak znajdę to wstawię.

Ula to ja jeszcze w ciązy i wejscie na plaze w Piaskach :) m 274.jpg

Agrafka są Dabki i Dębki :) Dąbki to wioska zabita deskami, z jednym sklepem itd, moja mama byla tam w sanatorium z wnukiem i wynudzila się przeokrutnie, nawet basen zamykają na umarły sezon :)

Dla mnie na Dębkach tym bardziej podczas deszczu nic nie zrobisz oprócz jedzenia w barach:-p

Marta ślicznie wyglądasz na fotce:-) no i w realu też:-p

Ula myślalas o Jastrzębiej Górze? Albo Władysławowo, Półwysep?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry