reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziunka właśnie do Władka to ja od kilku lat jeździłam i juz po 1 mi się przejadł a po 2 tam mnóstwo ludzi. Chyba stawiam na Krynicę, pewnie i tak do Dębek wpadniemy zeby na przyszłosc zobaczyc.

Dziewczynki oglądałyscie moze pogodę długoterminową? bo ja kompletnie czasu na wiadomosci nie mam i nie wiem co i jak, no chyba ze na necie zerknę.

reklama
Ula nie wiem jaka moze byc pogoda :/ ja nie wierzę w te długoterminowe prognozy . Wydaje mi sie , ze jak jzu najdziesz kwatere to nie ma sie co ogladac :)

Ula nie wiem jaka moze byc pogoda :/ ja nie wierzę w te długoterminowe prognozy . Wydaje mi sie , ze jak jzu najdziesz kwatere to nie ma sie co ogladac :)

ja też uważam że te prognozy to jest bzdura i w ogole nie ma co się sugerować. Prawdę mówiac ani razu nie sprawdziłam prognoz na naszy wyjazd :). Moja siostra przedwczoraj co godzinę sparwdzała i co godzinę była inna :)

No nic zaczynam poszukiwania od dzis :) Krynica :)
Jedziemy na najmniej 8 dni do 14 :) dziś maz mnie poinformował ze bedziemy mieli zwrot ok 40-50% :) cieszę sie jak głupia bo mozna drozszej kwatery szukac albo jechac nawet na 14 dni :)

od tescia z pracy, mimo ze juz nie pracuje ale nalezy mu się co roku refundacja na wczasy :) musimy wziąc fakturę :)

Obejrzalam prognozy długoterminowe i cały lipiec bedzie piękny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry