Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja coraz mocniej zastanawiam sie nad urlopem w lipcu/sierpniu ale nad jeziorem białym, tyle o nim dobrego słyszalam, a i nie tak daleko jak morze, i woda cieplejsza. Muszę usiasc i dokladnie poczytac, fryzjerka z rodziną jeździ tam od wielu lat, teraz z innego źrodla słyszlam i z innego. Muszę się zastanowic. A nad morze morze pod koniec sierpnia/wrzesien?
Dziewczynki słyszalyscie o jeziorze białym i Okunince?
My pewnie wylądujemy tam na dłużej pod koniec lipca. Choc po weekendzie ma się zacząc plazowa pogoda, no ale ja wtedy spedze czas w szpitalu.
U nas trawa w Karwi skoszona, przyczepa po remoncie, kąpac się już można, tylko się spakowac i jechacMy pewnie wylądujemy tam na dłużej pod koniec lipca. Choc po weekendzie ma się zacząc plazowa pogoda, no ale ja wtedy spedze czas w szpitalu.
I myślimy intensywnie nad wypadem pod namiot nad jakieś jeziorko![]()
Ja nie lubie zatok - tam jest bardziej zanieczyszczona woda niz na otwartym morzu. Czesto jest tak ze u nas w Karwii, na Dębkach można się kąpać a w zatokach zakaz.
KARWIA- ja oczywiscie tam spedze wakacje. My mamy dokladnie działke w Karwinskich Blotach - jest to "pole" usiane dzialkami dosc duzymi, nikt nie wchodzi sobie w parade, my mamy tylko jednych sasiadow ktorych i tak nie widzimy bo dziela nas ogromne tuje. Do plazy 200m przez las, a na plazy dosyc malo ludzi-mozna sie spokojnie rozlozyc i nikt nie kladzie sie przy Tobie (w samej Karwii gorzej). W centrum atrakcji moze nie dużo, nie wiem, jest małpi gaj dla dzieci, salony gier, karuzela i mnostwo dobrych knajpek i sklepikow. Osobiscie wole Karwie niz np Dębki czy Jastrzebia Gore gdzie ludzi mnostwo.