Agrafka Ty wybralas gdańsk czy gdynia brzeźno,
Marta mówiłaś ze to fajne msc. Zastanawiam się czym się agrafka kierowałaś przy wyborze msc i wybralas akurat to? Moze Krynica Morska, znajomi tam byli rok temu z dziecmi podobno do morza prowadzi wielki las. Ja jestem w kropce bo za granicę się nie odważę jechać z małym choc mąż dał mi wolną rękę.

Ula kierowałam się 3 rzeczami:
- Ala jest kiepskim podróżnikiem wiec wybieramy się gdzieś 5-6 godzin od Warszawy, żeby dać radę dojechać w nocy.
- znamy Trójmiasto bo mój mąż ma tam rodzinę
- jedziemy z moja siostrą i "szwagrem" wiec chcę żeby mieli gdzie pójść jak im się znudzimy i będa mieli ochotę na jakąś imprezę
No a jeśli chodzi o plażę to aj nie jestem bardzo plażowa, nie lubię się smażyć, wiec raczej będziemy chodzić na plażę rano i zmykać przed południem a potem iść drugi raz po 16-17. W środku dnia będziemy chodzić na spacery, pojedziemy na stare miasto do gdańska, może jakiś małpi gaj dziewczyny polecą

.
Ula ja polecam dla rodzin miejscowosci na mierzei wislanej. Sa tam duze plaze , pikene lasy i przede wszystkim cisza i spokój. W tygodniu do nastepnego parawanu czasem jest z 300 m. Ja sama na plaze uciekam z trójmiasta włąsnie do Piasków , czy Skowronek.
Ula pisezesz o Krynicy - mnóstwo ludzi , tłok jak we Władysławowie.
Poza tym macie samochód i zawsze zapakowac sie można i podjechac do 3miasta , Czy wyzej wspomnianej Krynicy
Na mierzei jest super - jak byłam w ciąży byliśmy w Stegnie. Jeździliśmy do Kątów rybackich, byliśmy też w Krynicy i w piaskach.
Plaże są tam super rzeczywiście.
Jedyne co mi się nie podoba to to, że poza plażą nie ma tam za bardzo nic do roboty, trudno znaleźć jakiś przyjemny lokal inny niż budka z płyty wiórowej

. A w Krynicy mnóstwo ludzi.
Ale wszystko zależy od tego na co się nastawiasz - jeśli głównie na plażowanie to mierzeja jest super.