reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oczywiście:tak:

My jak co roku Karwia , Karwia, Karwia:tak:Pewnie też Poznań, a potem - się zobaczy;-)

Może do mnie?? Jeziorka, lasy itp ;-)

też kiedyś chciałabym pozwiedzać USA - szczególnie jakieś miejsca ciekawe przyrodniczo, yellowstone, kanion colorado, góry skaliste. Ale to pewnie dopiero jak dzieci podrosną.

Byłam już w USA na studiach, w Waszyngtonie - pracowaliśmy jako ratownicy na basenach. Ale miasto to miasto, nic specjalnego - w dodatku stan Maryland to w 80% afroamerykanie i specyficzne klimaty.. joł joł koszulki do kostek itp :) generalnie jako biała czułam się czasem bardzo dziwnie :)

Agrafka witam w klubie ja bylam w Filadelfii i tam 95% ludzi to afroamerykanie pomysl jak tam sie mozna czuc...nom i tam tez koszulki do kostek czapeczki,siedzenia w autach ustawione w pozycji prawie lezacej hehe...Raz tylko tam bylas??

Martolinka jak bedziesz we Wrocku u Azy daj znac i ja wpadnem na spotkanko z Toba:-)

Światowe dziewczyny ;-) Zazdroszcze normalnie.

reklama
Aza w wakacje na pewno do Was wpadniemy- mamy zalegla wizyte:tak:- w drodze do Szczawna , i Szklarskiej (taki mamy plan na wakacje, bylismy tam juz 2 razy ale moge jeszcze wracac!!!!)

O!!! Super by było!!! Koniecznie przyjeżdżajcie ale na kilka dni mam nadzieje... Byśmy pozwiedzali :))) Może do Zoo byśmy poszli... :))) Koniecznie musicie przyjechać... :))))

Dziewczyny z Trójmiasta :)

Mam pytanie, może ktoś ze znajomych albo rodziny prowadzi jakieś apartamenty w Gdańsku, Sopocie albo Gdyni Orłowie ? Może mozcie coś polecić ?

Szukam i szukam czegoś na lipiec :/, ale ceny albo od 300 zł w górę, albo za 200-250 zł standard taki jakby te meble ze śmietników pozbierali :/

Agrafka a ile mozesz dac za noc? moge popytac to nie problem :) zalezy Ci na kuchni , lazience?

Najbliższy nasz wyjazd to w piatek do Azy a potem udało nam sie zarezerwowac domek na weekend majowy w Borach u zaprzyjażnionych gospodarzy:tak:

Dziewczyny z Trójmiasta :)

Mam pytanie, może ktoś ze znajomych albo rodziny prowadzi jakieś apartamenty w Gdańsku, Sopocie albo Gdyni Orłowie ? Może mozcie coś polecić ?

Szukam i szukam czegoś na lipiec :/, ale ceny albo od 300 zł w górę, albo za 200-250 zł standard taki jakby te meble ze śmietników pozbierali :/

Znajoma, zaraz zapytam na gg i dam Ci znać:tak:

Agrafka a ile mozesz dac za noc? moge popytac to nie problem :) zalezy Ci na kuchni , lazience?

Najbliższy nasz wyjazd to w piatek do Azy a potem udało nam sie zarezerwowac domek na weekend majowy w Borach u zaprzyjażnionych gospodarzy:tak:

Ale Wam fajnie!

Bory Tucholskie - Gospodarstwo Agroturystyczne "JAGIENKA" Trzebciny
Aza to to gospodastwo. W srodku jest tez swojsko , klimatycznie. To domek obok domu gospodarzy. Jest dostep do kuchni, dwa pokoje z lazienkami i salon z kominkiem . Mozna zamowic jedzonko, ale gotowac tez :) my jedziemy z dwojka znajomych z malenka cora. Nie placimy za dzieci , a za nas 40 zł od osoby.
i naprawde mozna tam odpocza

Noo na prawdę fajnie:tak:

Ilonka dopiero teraz czytam Twoją propozycję ;-)a co tam za jeziorka u Was?

My co roku planujemy wyjazd na Mazury, autem+przyczepa, ale nigdy nie po drodze, a jak już już to zaszłam w ciążę i nie w głowie były mi wyjazdy (źle latem ją znosiłam, nawet z bb zrezygnowałam na jakiś czas wtedy;-)) a teraz już nie mamy auta. Mówię Wam, jak sójki za morze:-D

reklama
Dziunka no zwykle jeziorka no, lasy itp. W sumie nic szczególnego, chociaż koledze z okolic Gdańska sie podobało. Okolica nie ważna, ważne sie sie spotkamy, poznamy, bedzie miło i przyjemnie ;-) Zapraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry