reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja wiem, że jeszcze wcześnie ale czy któraś z Was juz planuje gdzieś wakacje? Ja myśle o Turcji lub Chorwacji? Ktoś też tam planuje?

my myślimy o włoszech albo bułgari ale to gdzieś albo wrzesień albo kwiecień ,maj , natomiast w wakacje standardowo zaliczymy polskie morze (już się wprosiłam do dziunki ;) ) albo pojedziemy nad Balaton na Węgry
a może skusicie się na Norwegie??

my myślimy o włoszech albo bułgari ale to gdzieś albo wrzesień albo kwiecień ,maj , natomiast w wakacje standardowo zaliczymy polskie morze (już się wprosiłam do dziunki ;) ) albo pojedziemy nad Balaton na Węgry
a może skusicie się na Norwegie??

Wiesz kochana, że kiedys myślelismy o tym aby Was odwiedzić :))) Kto wie, może się kiedyś skusimy :)) Co do naszego morza to ja już mam go dość, tej zimnej wody i zmiennej pogody... Ale zobaczymy... Może na kilka dni się wyskoczy... Może jak Wy będziecie... hmmm... Fajnie by było powtórzyc spotkanko ale tak na dłużej ;)))

teraz musimy w jednym miejscu po prostu sobie coś wziąć , muszę mojego podpytać kiedy urlop to moze coś razem wymyślimy :) ,chociaż jakiś weekend

My tez myslimy o Turcji, Chorwacji, Hiszpanii, Wloszech albo Grecji:) Ale nie wiemy jeszcze gdzie i kiedy. Ja dopiero bede szukac pracy a potem to juz zalezy kiedy dostane i ile urlopu hehe. Ale kto wie, moze uda sie nam jakos razem zgrac?:)

ja bardzo chcę do Sopotu,ale nie w sezonie, może jesienią pojedziemy. I może wtedy jakieś wspólne wyjście na kulki ?? :)

Mój M koniecznie chce jechać gdzieś za granicę, myślimy o Słowenii - ale ja jeszcze nie oswoiłam się z myślą o takiej długiej podróży samochodem z naszym wścieklakiem Alutką.. :D

reklama
Teraz u mnie wakacje pod znakiem zapytania przez serducho Gosi, ale wcześniej szukałam ośrodków w Polsce... Gocha jest złota w podróży, Hanka to koszmar....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry