AZA777
Fanka BB :)
o super !!wiec zapowiada sie ze nawet odpoczniesz troche
![]()
Dobrze powiedziane...hehe...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o super !!wiec zapowiada sie ze nawet odpoczniesz troche
![]()
A kiedy się wybieracie? My tez jedziemy do Niechorza, ale od 6 września gdzieś tak..No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu.
A kiedy się wybieracie? My tez jedziemy do Niechorza, ale od 6 września gdzieś tak..
No faktycznie szkoda..:-( Ja dopiero we wrześniu będę miała urlop..My będziemy tam od poniedziałku... a szkoda... byłaby okazja się spotkać...
super ze sie udalo:-)No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu. Do tego jesteśmy sami w pokoju 5-cio osobowym ale oczywiście płacimy tylko za nas dwoje. Możemy sobie kogoś załatwić do pokoju to wtedy te osoby będą miały taniej)) Póki co dojeżdża do nas teściowa bo po śmierci w grudniu teścia jest samiusieńka i nie może w domu usiedzieć. Z góry zaznaczam, ze teściowa super więc absolutnie mi nie przeszkadza a jeszcze małym się zajmie więc jakby co będziemy mogli gdzieś sobie wyjść wieczorami
))
jaki samolot??jakie linie..kurcze ja mam dwa wyjazdy smolotowe w pazdzierniku.........do Wloch i do Londynu ehhhAza super!!!!!!!!!! fajnie ze Wam sie udało
rozbił sie kolejny samolotr dzis... ja sie chyba zastrzele , albo napije i wtedy dopiero wsiade..
super ze sie udalo:-)
jaki samolot??jakie linie..kurcze ja mam dwa wyjazdy smolotowe w pazdzierniku.........do Wloch i do Londynu ehhh
a czym lecicie??my rayanem do Londynu a do Wloch nie wiem??jedziecie na zakupygieoska w Pakistanie . Chyba tylko 5 sob przezylo. Ja mam lot do Londynu za tydzoien i mam stracha
Gosia a ty na zakupy?:-):-)a czym lecicie??my rayanem do Londynu a do Wloch nie wiem??jedziecie na zakupy:
![]()
Gosia a ty na zakupy?:-):-)
zazdroszczę:-) jeszcze jak na przeceny trafisz to już wogóle mistrzostwo świata:-)do Londynu jak najbardziej na zakuposyilez razy mozna zwiedzac Londyn hehe