reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

• Starter tematu Starter tematu aga4444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tez średnio lubie latac, ale podchodze do tematu w ten sposób: "Jak juz mam zginąć, to przynajmniej zginiemy razem". Wiem , ze podejscie skrajnie kontrowersyjne, bulwersyjne i egoistyczne, ale mi takie myslenie poprawia komfort podróży. Gorzej jak lece sama, albo moj D leci sam... :(
Na cisnienie rzeczywiście pomaga przełykanie śliny - wiec podczas startu/lądowania bede miała butle przygotowaną dla Marysi, ale mysle ze mała nawet nie zauwazy lotu!

mam takie samo podejście... :-)

Nefretete a koszt wyrobienia paszportu dla dzieci w jakim wieku jest darmowy? Moją 5-latkę też dotyczy?

nie nu musisz zapłacic za Asie 30 zł i za Julię też 30 zł

w tym roku zniesli oplate za dowody osobiste ale nei wiedzialam ze mozna robic je tak małym dzieciom ... wiedzialam ze mozna jedynie komus kto ma blisko do pełnoletnosci :)

No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu. Do tego jesteśmy sami w pokoju 5-cio osobowym ale oczywiście płacimy tylko za nas dwoje. Możemy sobie kogoś załatwić do pokoju to wtedy te osoby będą miały taniej ;))) Póki co dojeżdża do nas teściowa bo po śmierci w grudniu teścia jest samiusieńka i nie może w domu usiedzieć. Z góry zaznaczam, ze teściowa super więc absolutnie mi nie przeszkadza a jeszcze małym się zajmie więc jakby co będziemy mogli gdzieś sobie wyjść wieczorami ;)))

No udało się... nie jedziemy w ciemno na wakacje. Mamy nocleg w Niechorzu za 35 zł za osobe i przy samym morzu. Do tego jesteśmy sami w pokoju 5-cio osobowym ale oczywiście płacimy tylko za nas dwoje. Możemy sobie kogoś załatwić do pokoju to wtedy te osoby będą miały taniej ;))) Póki co dojeżdża do nas teściowa bo po śmierci w grudniu teścia jest samiusieńka i nie może w domu usiedzieć. Z góry zaznaczam, ze teściowa super więc absolutnie mi nie przeszkadza a jeszcze małym się zajmie więc jakby co będziemy mogli gdzieś sobie wyjść wieczorami ;)))

Byłam w NIechorzu pare lat temu...osrodek DOMINIKA...mojej kolezanki...domki przy morzu ...konakt nam sie coś urwał..trzeba się odezwać chyba:-D

o super !! :) wiec zapowiada sie ze nawet odpoczniesz troche :D

reklama
Byłam w NIechorzu pare lat temu...osrodek DOMINIKA...mojej kolezanki...domki przy morzu ...konakt nam sie coś urwał..trzeba się odezwać chyba:-D

No pewnie, ,że trzeba... i potem koleżankom z bb polecisz :)))

Aza super!!!!!!!!!! fajnie ze Wam sie udało:tak:

rozbił sie kolejny samolotr dzis... ja sie chyba zastrzele , albo napije i wtedy dopiero wsiade..

Dziękować...
Co do samolotów to ostatnio chyba jakiś pech z tymi samolotami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry