reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
My na wyjazd mamy małe szanse ale marzy mi się morze , przeraża mnie też droga bo ze śląska nad morze to jest kawałek drogi i nie wiem jak Kuba zniesie taką wycieczkę. Mam nadzieje, że się wyrwiemy bo to byłyby moje 2 wakacje w mieście 
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
My wybieramy się jakieś 450 km i jesteśmy dobrej myśli. Po prostu jak będzie upał to wyjedziemy np koło północy, tak żeby nie jechać w gorąć no i żeby Filip przespał podróż.
K
KingaP
Gość
kasiu, jeśli bedzie to możliwe, to z miłą chęcią możemy się spotkać.
A jak bedziecie się przenosic do Świnoujścia, to może pojedzcie przez Szczecin, zapraszam na kawę!!!
A jak bedziecie się przenosic do Świnoujścia, to może pojedzcie przez Szczecin, zapraszam na kawę!!!
My na wakcje do Polski i juz nie moge sie doczekac
mielismy plany nad morze, ale chyba nie damy rade bo przeciez dziadkowie musza sie nacieszyc swoja wnuczka :laugh: Mamy do domu ok 900 km, ale mysle ze damy rade , pjedziemy nocka i mam nadzieje ze bedzie ok 
ivka76
Fanka BB :)
My planujemy jakąś agroturystykę we wrześniu, ale gdzie dokładnie nie mam pojęcia. Może w okolicach jakiegoś jeziorka lub morza. Normalnie byłaby Chorwacja, ale stwierdziliśmy, że dla takiego malucha to jednak za daleka droga.
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
My na poczatku wrzesnia lecimy do BG,czyli do mojego domku,do Bg rodzinki i przyjaciol.Juz wszyscy sie bardzo niecierpliwia poznac Majke.Troche sie martwie lotem,ale slyszalam ze maluchy dobrze znosza podroz samolotem.Dobrze ze nie bedzie przesiadki a z Warszawy odrazu do warny i nad Morze Czarne
A wczoraj byismy na jednodniowa wycieczke nad jeziorkiem w Urszulewie- to 115 km od nas.Drogi troche bylo ale jechalismy samochodem wiec szybko i wygodnie.Majeczka chyba uwielbia wycieczki autem- jest kochana-droge za zwyczaj przesypia,a potem jest wesola i usmiechnieta
A wczoraj byismy na jednodniowa wycieczke nad jeziorkiem w Urszulewie- to 115 km od nas.Drogi troche bylo ale jechalismy samochodem wiec szybko i wygodnie.Majeczka chyba uwielbia wycieczki autem- jest kochana-droge za zwyczaj przesypia,a potem jest wesola i usmiechnieta
Podziel się: