reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja patrze na to jeszcze:
Strona www Boruta Ośrodek Wypoczynkowy - ObiektyTurystyczne.pl

Wczesniej ktoras podawała. Czy z okolic Łodzi wszystkie by były zadowolone??
Magdziunia ja do tego Twojego bym miała prawie 500km... hehe Do tych grotników 350, ale damy rade jak cos :-)

Czarna jak cos do Grotników masz 299km :-D Miescisz sie w normie :-D
Ps. Dorka jeśli chodzi o Ciebie i Ślesin to proszę...
A drugie to do zgierza (12km do tych grotników)

Załączniki

• Dora.jpg
    Dora.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Dora 2.jpg
    Dora 2.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
magda chce przeznaczyc zwrot z podatku na wakacje z dziewczynami z bb Tylko ciekawe ile tego zwrotu bedzie hihihi

Dziewczyny ja ciemna masa z tych km jestem wiec prosze same wybierzcie i plis odrazu dla mnie policzcie te km i jaki dojazd Bo wam to lepiej idzie Bede wdziczna Bo ja zas cos nie zorumiem albo zle policze

Ja z zor lun katowic bede jechala :-)

ok gadałam z babką domki są wolne więc nie ma problemu:tak::tak:
Mam jej wysłać dokładnie ilość osób wypisać ile dzieci a ona wyśle mi wycene:tak::tak:

Martynka ja do tych Grotników mam 277km wiec spoko
weź napisz tam meila (ilość osób jakie dzieci itp) dowiedz się czy w tym okresie są do wykupienia posiłki (i czy trzeba je wykupywać) czyli takie najważniejsze info

No dobra to tworzymy Liste:
Czarna79
Magdasf
Lilunia83
Kasia1978
Martynka1987
Dorota123456789
Mirabelka
Ppatqa
Blond_20
Malena81
Magdziunia
Agamir

ps:będa ja na bieżąco uzupełniać i wstawiać na ostatni post

Kogo wypisać kogo wpisać????

Ostatnia edycja:
ten czarnej lepiej wygląda nie wiem tylko jak będzie cenowo bo ten drugi to taki z prl:-)

Patrycja to nie moja oferta to Magdysf;-);-);-) ja tylko taka pierdoła jestem ze nie wytrzymałam i wkleiłam:-D:-D
Ok meil wysłany jak bedzie odp dam znać:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dorotka a ja myślałam że tanio ma być, a Ty do Konina przez Gdańsk planujesz jechać ;-):-D ale serio, to jak bedzie spotkanie nad morzem, to spoko, jedną nockę się pomieścimy
ppatqa no Ślesin się prezentuje fajnie :tak:
nie ukrywam że mi też najbardziej pasi ;-) czekamy co odpowiedzą

reklama
Ja tez wole ten slesin :-)
CZARNA nie wiem jak policzylas osoby Ale moze by bace powiedziec plus minus Ile osob bo JA nie wiem czy G pojedzie z nami czy nie .Babka moze niech ci wyliczy a jakby sie to pozniej pozmienialo to sie doliczy

A wiesz jak to dokladnie wyjdzie cenowo ?Ile za osobe dorosla?Za dziecko chyba nie placimy?

Do góry