reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarna a niech sobie wstepnie rezerwuje, przynajmniej nikt inny nie zajmie. Zobaczymy co dalej, jak poda koszty to się zdecyduje... A zawsze mozna odwolac rezerwacje, bo po pierwsze Ty nie pisałas o rezerwacji tylko o cenach, po drugie nie ma zadnej umowy, zaliczek itd, wiec jak cos nam nie bedzie pasiło to niech sie cmoknie...

reklama
Rezerwacja bez zaliczki to nie rezerwacja :-)

CZARNA! Zapomniałaś o moim dziecku 1m ;-)

M. jest na tak, tylko więc od zdówka małego to zależeć będzie
(no i stanu mojego tyłka :-p)

Malena jak pisałam to była tylko wstępna lista (aby baba lepiej zrozumiała o czym jej mówiłam):tak::tak::tak: więc spoko loko jak już się zdecydujemy to niestety trzeba będzie podjąć ostateczną decyzję bo wiem że kaucja przy rezerwacji to 30%

Malena jak pisałam to była tylko wstępna lista (aby baba lepiej zrozumiała o czym jej mówiłam):tak::tak::tak: więc spoko loko jak już się zdecydujemy to niestety trzeba będzie podjąć ostateczną decyzję bo wiem że kaucja przy rezerwacji to 30%

Nie no, żartowałam.
Swoją drogą nie rozumiem, czemu wogóle gdziekolwiek każą płacić za takie maluchy.
Do 3 lat powinno być free :tak:

I co teraz ona już go zarezerwowała!!!! A ja chciałam tylko poznać koszty!!!!!!!!!
Ja to mam kurna szczęście dzwonie z zapytaniami a oni już to uważają za rezerwacje:nerd::nerd::nerd::nerd:
no czarna fakt ostatnio tak mialas przy roczku nie?
hehe
tak patrze jak wam ida plany wyjazdu i zazdroszcze wam tez bym chetnie sie spotkala z wami:tak:

Wstępnie jak z nią gadałam to powiedziała mi że jeszcze nie miała takiej ilości dzieci na raz!!!! a wiadomo że za wode itp trzeba płacić:sorry2: Więc raczej za darmo nie bedzie ale zobaczymy co napiszę:tak::tak:. Na stronie jest napisane że po za sezonem i grupy zorganizowane możliwa negocjacja cen:-p:-p więc czekam na jej propozycję i zaczne negocjacje:cool2::cool2::cool2: a nóz widelec cos się uda:-p:-p:-p

Ja tak na chwilę wpadałam żeby podczytać, bo na więcej czasu brak :zawstydzona/y: i przypomniało mi się o chorobie lokomocyjnej - jak jeździłam jako opiekun kolonii, to jeden kierowca sprzedał taki pomysł żeby zakleić plastrem pępek, tak po prostu. Podobno tam są jakieś końcówki receptorów, które jak są "zajęte" plastrem, to "zapominają" o błędniku. Koleżanka, która bez aviomarinu ani rusz spróbowała i jej pomogło. To tak mi się przypomniało.

A babka ze Ślesina to chyba łapie okazje :-D. Pewnie będzie trzeba za dzieciaki zapłacić, bo właśnie woda i śmieci, jakby nie można było tego w koszt rodziców doliczyć ;-). Jak szukaliśmy jakiejś miejscówki w tamte wakacje, to mi jedna babka wyskoczyła z tekstem, że przecież będę robić pranie, a to kosztuje :baffled:, a ja jej, że na urlop jadę, a nie prać, ale twarda była :sorry2:. A jak byliśmy w Karpaczu jeszcze z tylko z Martynką, to za trzy dni zapłaciliśmy 10 zł. Więc ceny na prawdę mogą być różne.

reklama
Kasia ja nie z tych:cool2::cool2::cool2: mało jest miejsc i ośrodków:-p:-p:-p Jak nie ten to inny;-) Ja dotychczas jak jeździłam to nigdy nie płaciłam za dzieci do 3 lat:tak::tak::tak:

Do góry